Fabrika, 1000 kişiye istihdam sağlayacak

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 800 ile 1000 kişiye istihdam sağlayacak tekstil fabrikasının kurulacağı binada incelemelerde bulundu   Yapılan düzenlemeler hakkında bilgi alan Başkan Zeybek fabrikayla birlikte istihdamın önünün açılacağını ifade ederek, tekstil sektörünün de Afyonkarahisar'da gelişmesine vesile olacaklarını söyledi. Girişimci iş insanı Deniz Özalan ile fabrikanın açılış süreci hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulunan Başkan Zeybek, [&hellip]

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 800 ile 1000 kişiye istihdam sağlayacak tekstil fabrikasının kurulacağı binada incelemelerde bulundu

Yapılan düzenlemeler hakkında bilgi alan Başkan Zeybek fabrikayla birlikte istihdamın önünün açılacağını ifade ederek, tekstil sektörünün de Afyonkarahisar’da gelişmesine vesile olacaklarını söyledi.
Girişimci iş insanı Deniz Özalan ile fabrikanın açılış süreci hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulunan Başkan Zeybek, seçim vaatleri arasında olan iş sahası açma projelerinden birisini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
“EN KISA SÜREDE
HİZMETE AÇILACAK”
Başkan Zeybek, “İstihdamı artırmak amacıyla girişimlerde bulunup, güzel şehrimize kazandırmayı planladığımız Tekstil Fabrikasını ziyaret ettik. Girişimci iş insanı Deniz Özalan kardeşimizle fabrikanın açılış sürecini istişare ettik, değerlendirmelerde bulunduk. Normalleşme sürecinde girdiğimiz şu günlerde açılış hazırlıkları daha da hızlanan Tekstil Fabrikasını inşallah Rabbimin izniyle en kısa zamanda hizmete açacağız.” diye konuştu.
“PROJEMİZİ GERÇEKLEŞTİRMENİN
MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”
“Tek gayemiz vardı, o da garip gurebanın işsiz olan insanların evlerine bir dilim ekmek götürmelerine katkı sağlamaktı.” diyen Başkan Zeybek, “Şükürler olsun bu projemizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Fabrikada çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. İnşallah Afyonkarahisar’da yeni bir iş kolu hayata geçmiş olacak. Tekstil sektörünün de Afyonkarahisar’da gelişmesine vesile olacağız.” dedi.

Bakmadan Geçme