• Haberler
  • Genel
  • F Klavye, verimliliği artıracak – Kocatepe Gazetesi

F Klavye, verimliliği artıracak – Kocatepe Gazetesi

İNTERSTENO Türkiye Temsilcisi, hemşehrimiz Seçkin Köse, bilgisayarlarda F Klavye'nin kullanılmasının verimliliği artıracağını söyledi. Köse, F Klavye kullanımı konusunda pilot il seçilen Afyonkarahisar'da eğitimlerin başlayacağını kaydetti Uluslararası Bilgi İşlem Federasyonu (İNTERSTENO) Türkiye Temsilcisi Seçkin Köse, bilgisayarlarda F Klavye'nin kullanılmasının, önemli yararları olacağını söyledi. Memleketi Afyonkarahisar'ın F Klavye konusunda pilot il seçildiğini hatırlatan Köse, 'F Klâvye zaman [&hellip]

F Klavye, verimliliği artıracak

İNTERSTENO Türkiye Temsilcisi, hemşehrimiz Seçkin Köse, bilgisayarlarda F Klavye’nin kullanılmasının verimliliği artıracağını söyledi. Köse, F Klavye kullanımı konusunda pilot il seçilen Afyonkarahisar’da eğitimlerin başlayacağını kaydetti

Uluslararası Bilgi İşlem Federasyonu (İNTERSTENO) Türkiye Temsilcisi Seçkin Köse, bilgisayarlarda F Klavye’nin kullanılmasının, önemli yararları olacağını söyledi. Memleketi Afyonkarahisar’ın F Klavye konusunda pilot il seçildiğini hatırlatan Köse, “F Klâvye zaman açısından da Türkiye genelinde milyarlarca TL’lık verimlilik yaratıyor. İyi bir noktaya doğru ilerliyoruz. Bu konuda Başbakanlık genelgesinin de büyük etkisi oldu. F Klavye çalışmalarını anlatmak üzere kurulan Afyonkarahisar Platformu’nda herkes F Klavye’ye sahip çıktı” dedi.
EĞİTİMLER YAYGINLAŞACAK
Afyonkarahisar’da F Klavye hakkında eğitimler verileceğini hatırlatan Köse, “Önümüzdeki günlerde Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde, Halk Eğitimi’nde, Şuhut, Sandıklı ve Bolvadin’de eğitimler başlayacak, bu eğitimler daha sonra diğer tüm ilçelere de yayılacak.” ifadelerini kullandı.
6 HAZİRAN’DA ÖDÜL TÖRENİ VAR
Çalışmaların diğer illerde de devam ettiğini belirten Seçkin Köse, şöyle konuştu:
“6 Haziran 2014 Cuma günü saat 14.30’de İstanbul’da, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği’nin destekleri ile İNTERSTENOTÜRK Grubu olarak, 2014 yılı Türkiye ve Dünya Şampiyonası ödül töreni ve 1 saatlik seminer yapmayı planlıyoruz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme