Eyvah düşüyoruz… – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 20. haftasında evinde Adanaspor'u konuk etti. Maça hızlı başlayan AFJET Afyonspor ilk yarıda oyunu rakip sahaya yıkmayı başardı. Girdiği pozisyonlarda Ersel ile net bir gol pozisyonu üreten AFJET Afyonspor aradığı golü bulamadı. Adanaspor da iki gol pozisyonuna girse de gole ulaşamadı.İkinci yarıya hızlı başlayan Adanaspor golü [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 20. haftasında evinde Adanaspor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan AFJET Afyonspor ilk yarıda oyunu rakip sahaya yıkmayı başardı. Girdiği pozisyonlarda Ersel ile net bir gol pozisyonu üreten AFJET Afyonspor aradığı golü bulamadı. Adanaspor da iki gol pozisyonuna girse de gole ulaşamadı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Adanaspor golü erken buldu. Ardından Afyonspor’da yaşanan şaşkınlık etkisini gösterdi. Kısa sürede toparlanan Afyonspor yine gol aramaya başladığı sırada Adana ikinci golü buldu. Maç sonuna doğru Afyonspor atağında Oltan’ın kafa vuruşunda top direkten döndü. Pozisyonun devamında da Adanaspor, savunmada Afyonspor’u eksik yakaladı ve 3. golünü attı.
SEİYRCİDEN İSTİFA SESLERİ
Afyonspor’un kalesinde gördüğü iki golden sonra da mor-beyazlı taraftarlar hem Afyonspor yönetimine, hem Teknik Direktör Serhat Güller’e hem de Sportif Direktör İbrahim Çelik’i hedef alan istifa çağrılarında bulundu. İkinci yarıda sahada varlık gösteremeyen oyunculara da tepki gösteren seyirciler “Formayı çıkarın çıplak oynayın” tezahüratlarında bulundu.
RAKİPLER PUAN ALDI
AFJET Afyonspor’un 0-3’lük skorla kaybettiği haftada transfer tahtasını açan Eskişehirspor evinde oynadığı maçta zirve ekiplerinden Gençlerbirliği’ni 3-2 mağlup etti. Bu maçın ardından hanesine 3 puan yazdıran Eskişehirspor 20 puana ulaşarak potadan çıktı. Eskişehirspor ile birlikte transfer tahtasını açan diğer ekip Tetiş Yapı Elazığspor ise evinde konuk ettiği Giresunspor ile 0-0 berabere kalarak hanesine 1 puan yazdırdı ve puanını 17’ye çıkardı.
MAÇTAN DAKİKALAR
25. dakikada AFJET Afyonspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Uğur’un ceza sahası uzak kale direğine yaptığı ortaya Ersel nefis bir tek vuruş yaptı ancak kaleci topu kornere çeldi.
46. dakikada gelişen Adanaspor’un sağ kanatta topla buluşan Ahmet Dereli Emre’den kurtulup çaprazdan vurdu. Savunmanın arasından geçen top Kaleci Soner’in altından ağlara gitti. 0-1
68. dakikada gelişen Adanaspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Kone, sert ve düzgün vuruşla top ağlarla buluştu. 0-2
84. dakikada gelişen Adanaspor atağında Emre’nin kullandığı serbest vuruşta kale sahası içinde Oltan’ın kafa vuruşunda top direkten döndü savunma boşta kalan topu kornere gönderdi.
85. dakikada gelişen Adanaspor’un kontra atağında sağ kanatta topla buluşan Bumba ceza sahasına paralel gönderdiği pasında ceza sahası diğer köşesinde Kone’yi buluşturdu. Koni yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-3
Bu dakikadan sonra gelişen dakikalarda başka gol olmadı ve Adanaspor, AFJET Afyonspor’u 0-3 mağlup etti. >> Ali Fuat Güçlüer’in haberi

STAT: Zafer Stadı
HAKEMLER:  Sarper Barış Kaya (**), Habip Tiryaki (**), Ali Can Alp (**)
AFJET AFYONSPOR: Soner Şahin (**), Onur Ramazan Toprak (**)(Dk. 63 Bajram Ajeti), Metin Yüksel (*), Nazmi Candoğan (***), Taşkın İlter (**)(Dk.74 Aykut Uluç*), Cenk Güvenç (**), Uğur Akdemir (**), Emre Öztürk (**), Ersel Aslıyüksek (**)(Dk.81 Musa Araz), Oltan Karakullukçu (*), Gökhan Kardeş (*)
ADANASPOR: İrfan Can Eğribayat (**), Göksu Alhas (**), Veli Kızılkaya (**), İhsan Uğur Göktaş (**), Hakan Barış (**)(Dk.67 Abdülkadir Özdemir), Ahmet Dereli (**)(Dk.79 Feczesin), Bumba Claudiu Vasile (**), Moussa Bagayoko (**), Famoussa Kone (**)(Dk.88 Doğanay Kılıç), Özkan Taştemur (**), Eren Keleş (**)
GOLLER: Dk.47 Ahmet Dereli, Dk.68, 84 Kone (Adanaspor)
SARI KARTLAR: Dk.18 Hakan Barış, Dk.76 Göksu Alhas (Adanaspor)

Bakmadan Geçme