Eylem Tok Olayı Nedir?

1 Mart günü İstanbul Eyüpsultan’da kaza olayının estetikçi olan Bülent Cihantimur ile 16 yaşında olan oğlu Timur Cihantimur 3 ATV motor ile gezi turuna çıkmış ve kullandıkları araçların arızalanması sonucu emniyet şeridinde bulunan bir gruba çarpmıştır. Peki, kaza sonucunda ne olmuştur, Eylem Tok kaza sonrası ne yapmıştır. Eylem Tok olayı nedir? Gelin Birlikte öğrenelim…

Olay yerinden kaçan anne ve oğul yapılan incelemeler sonucunda saat 03.50 sıralarında havalimanından Mısır’a gitmiş oldukları öğrenilmiştir. Anne ve oğulun New York sokaklarında kahkaha tarken objektiflere yansıması ise tüm dikkatleri çekmiştir. Peki, Eylem Tok olayı nedir?

 

EYLEM TOK KİMDİR?

İstanbul’da yaşayan Ünlü yazar ve yönetmen Eylem Tok, Eğitim olarak İktisat ve psikoloji eğitimi almış ve yazdığı romanlar sayesinde çok satanlar listesine giren isim olmuştur. Yönetmen ve senarist olan Tok, birçok filmin yönetmenliği yapıp senaryosunu yazdığı filmler ile de uluslararası film festivalinde gösterilmiştir. Ünlü yazar Eylem Tok, çocuklar ve gençler için kitaplar yazmaya başlamış ve Tok, kendine ‘’masalcı’’ olarak değinmiştir. İngiltere de yayımlanan The Giant and the Three Dwarves adlı romanları olmuştur. Tok’un yazdığı romanlar Kanada ve Amerika ülkesinde piyasaya sürülmüş ve satışa çıkmıştır. Tok, farklı yayın evlerinden çıkardığı 3 farklı romanı bulunmaktadır.  Tok’un ilk kitabı Deve ile Üç Cüce’dir. Senarist olan Tok, 2016 yılında yönetmenliği yaptığı “Sintiyatpera” adlı filmin Türkiye’de ve uluslararası film festivallerinde finale kalmasını sağlamıştır.

Haber

EYLEM TOK OLAYI NEDİR?

İstanbul’da yaşayan Eylem Tok, 1 Mart günü İstanbul Eyüpsultan’da kaza olayının estetikçi olan Bülent Cihantimur ile 16 yaşında olan oğlu Timur Cihantimur 3 ATV motor ile gezi turuna çıkmış ve kullandıkları araçların arızalanması sonucu emniyet şerinde bulunan bir gruba çarpmış ve yaşanan feci kaza sonucunda yaralanan evli ve bir çocuk  babası olan Oğuz Murat hayatını kaybetmiştir.  Olay yerinde bulunan Tahsin Arslan (23), Süleyman Arslan (21), Hasan Topal (25), İbrahim Gümüş (27) ise feci kazada yaralı olarak kurtulan isimler olmuştur. Ünlü Yazar ve Senarist olan Eylem Tok’un oğlunun da içinde bulunduğu kazada polis ekiplerinden önce Tok olay yerine gitmiş ve Timür Cihantimur’u yaşanan feci kaza olay yerinden kaçırmıştır. Olay yerinden kaçan anne ve oğul yapılan incelemeler sonucunda saat 03.50 sıralarında havalimanından Mısır’a gitmiş oldukları öğrenilmiştir. İstanbul’da yaşanan feci kazada İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma da Eylem Tok’un suçlu oğlunu kaçırmasından dolayı ‘’ Suçluyu Kayırma’’ suçundan yargılanması ve suçlu olan oğlunun ise ‘bir kişinin ölümü ile birlikte birden fazla kişinin yaralanmasına neden olmak’ suçundan tutuklanmasına karar verilmiş, şüphelinin Kırmızı bülten çıkarılması da talep edilmiştir.

NEW YORK SOKAKLARINDA ANNE OĞUL GÖRÜNTÜLENDİ

Yaşanan feci kazada 1 kişini hayatını kaybettiği kaza sonucunda kaçan anne ve oğulun New York sokaklarında görüntüleri ortaya çıkmış ve gazeteci Razi Canikligil paylaşmıştır.  Yaşanan olaydan sonra anne ve oğulun attığı kahkahalardan dikkat çekmiştir.

Bakmadan Geçme