EYAD her yerde yardım dağıtıyor

Belçika’da, kısa adı EYAD olan Emirdağ ve Yöresi Yardımlaşma Derneği Emirdağ’ın yanısıra Türkiye genelindeki yardımlarına devam ediyor Yedinci ayda Emirdağ'a gelen araçta engelliler için 87 adet akülü araç, 10 aküsüz, 2 de çocuk aracı bulunuyordu. Emirdağ ve yöresine dağıtılacak olan araçlar için Eyad ikinci Başkanı Necati Şevik “Emirdağ bizim gözbebeğimiz elimizden gelen yardımı yapıyoruz ve [&hellip]

EYAD her yerde yardım dağıtıyor

Belçika’da, kısa adı EYAD olan Emirdağ ve Yöresi Yardımlaşma Derneği Emirdağ’ın yanısıra Türkiye genelindeki yardımlarına devam ediyor

Yedinci ayda Emirdağ’a gelen araçta engelliler için 87 adet akülü araç, 10 aküsüz, 2 de çocuk aracı bulunuyordu. Emirdağ ve yöresine dağıtılacak olan araçlar için Eyad ikinci Başkanı Necati Şevik “Emirdağ bizim gözbebeğimiz elimizden gelen yardımı yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Getirdiğimiz araçları ihtiyaç sahiplerine dağıtmak için yetkili mercilerle görüştük. En kısa zamanda dağıtımını yapacağız” demişti.
Bu yardımların ardından dün de EYAD 40 adet özürlü aracını Sivas, Malatya ve Elazığ’a gönderdi.
EYAD, Belçika’dan yapılan müracaatlar neticesinde Sivas, Malatya ve Elazığ illerine 40 adet özürlü aracı temin ederek dün yola çıkardı.
Konuyla ilgili olarak yetkililer “Bize bu illerden müracaat geldi. Biz de müracaatları değerlendirerek ihtayaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak istedik. Belçika Diyanet Vakfıyla ortaklaşa çalışmamız neticesinde bu vatandaşlarımıza ulaştı. Araçlar 22 Eylül 2011 tarihinde yola çıktı. Sivas, Malatya, Elazığ illerine teslim edilecek. Araçlar, bu illerdeki Diyanet Vakıflarına teslim edilecek. Araçların kimlere verileceği belli.Türkiye’nin aşağı-yukarı bütün illerine yardımlar yapıldı ve yapılmaya devam edilecek. Afyon Belediyesine önümüzdeki günlerde (10. ayın ortalarında) bir tır (85 adet) akülü özürlü araç gönderilecektir. Bu da Afyon Belediyesi işbirliğiyle yapılacak olan bir proje” dediler.
Bunun yanında EYAD II. Başkanı Necati Şevik konuyla ilgili şunları kaydetti: “EYAD olarak memleketimizin her bir köşesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmekten büyük mutluluk duyu-yoruz.
Sağolsunlar devletimizin yöneticileri de bize her türlü yardımda bulunuyorlar. Bu tür yardımlarda bulunmak bizi de EYAD olarak mutlu ediyor. Sayın Başkanımız Metin Edeer’in bu yardımlarındaki kişisel çabaları da takdire değer. Kendisine ayrıca tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme