Ey insanlık, ayağa kalk – Kocatepe Gazetesi

Mısır'da seçmenlerin oyuyla Cumhurbaşkanı olan Muhammed Mursi'nin askeri bir harekatla devrilmesinin ardından meydana gelen olayların yıldönümünde Afyonkarahisar'da tüm mazlumların sesinin duyurulması için basın açıklaması yapıldı. Genç Memur-Sen İl Başkanı Ömer Faruk Tunçer, tüm insanlığın mazlumlara sahip çıkmasını istedi Mısır'da, seçimle iş başına gelen Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve hükümetine yönelik darbeden sonra Rabiatul Adeviyye ve Nahda [&hellip]

Ey insanlık, ayağa kalk

Mısır’da seçmenlerin oyuyla Cumhurbaşkanı olan Muhammed Mursi’nin askeri bir harekatla devrilmesinin ardından meydana gelen olayların yıldönümünde Afyonkarahisar’da tüm mazlumların sesinin duyurulması için basın açıklaması yapıldı. Genç Memur-Sen İl Başkanı Ömer Faruk Tunçer, tüm insanlığın mazlumlara sahip çıkmasını istedi

Mısır’da, seçimle iş başına gelen Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve hükümetine yönelik darbeden sonra Rabiatul Adeviyye ve Nahda meydanlarında gösteri yaparken emniyet güçlerinin müdahalesiyle hayatını kaybeden binden fazla kişi, Afyonkarahisar’da anıldı.
MÜSLÜMANLAR MAZLUM
Genç Memur-Sen İl Başkanı Ömer Faruk Tunçer, Müslüman dünyanın zulüm gördüğünü belirterek “Rabia artık Mısır’da bir meydanın adı değil, insanlığın zulme ve zalime meydan okumasının adıdır. 14 Ağustos, Mısır’ın darbecisi Sisi’nin, Suriye’nin canisi Esed’in, Filistin ve Gazze’de kan pazarı kuran Netenyahu yönetimindeki siyonist katil İsrail’in, Doğu Türkistan’da Müslüman kıyımı yapan zalim Çin’in, Mali’de, Arakan’da, Orta Afrika’da Muhammedi bedenleri vahşet ve işkenceyle tanıştıran insanlıktan nasipsiz yönetimlerin kabus günüdür” dedi.
14 AĞUSTOS, ZALİMİN KABUSU
Tunçer, “Ey insanlık Mısır’da darbeci Sisi’nin, Suriye’de cani Esed’in, Gazze’de katil İsrail’in, Doğu Türkistan’da vahşi Çin’in insanlığı katletmesini, insanlık onurunu çiğnemesine daha ne kadar seyredeceksin. İnsanlığın katline ferman çıkaran kirli küresel ittifakı sen yok edeceksin. Özgürlüğün katline ferman çıkaran kirli küresel ittifakı sen yok edeceksin. Vahşet mühendislerinin 14 Ağustos’ta Mısır’da temelini attığı zulüm gökdelenini sen yerle bir edeceksin. Zindanları mazlum mekanı haline getiren emperyalist cinnete sen ‘dur’ diyeceksin” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme