• Haberler
  • Eğitim
  • 'Evliya Çelebi Öğrenci Değişim' projesi devam ediyor

'Evliya Çelebi Öğrenci Değişim' projesi devam ediyor

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 'Evliya Çelebi Öğrenci Değişimi Projesi' kapsamında Afyonkarahisar'a gelen Bitlis İli Ahlât İlçesi Şehit Mesut Ardıç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini makamında kabul etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen “Evliya Çelebi Öğrenci Değişim” programının Afyonkarahisar hareketliliği devam ediyor.

İscehisar İlçesi’ndeki okullardan Faruk Öksüz Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Bitlis iline bağlı Ahlât İlçesi’nde bulunan Şehit Mesut Ardıç Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı gerçekleştiriliyor. Proje kapsamında Afyonkarahisar’da misafir olarak gelen 2 öğretmen ve 8 öğrenci ile birlikte Faruk Öksüz Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri İl Müdürü Miraç Sünnetci’yi makamında ziyaret ettiler.

Kenti ziyarete gelen öğretmen ve öğrenciler ile tek tek sohbet eden Sünnetci, “Bu program sayesinde öğrencilerimiz illerimizin tarihi ve coğrafi zenginliklerini tanırken aynı zamanda da kültür alışverişinde bulunarak, milli ve manevi değerlerini güçlendiriyor.” dedi.

Ziyaret, Sünnetci’nin öğretmen ve öğrencilere hediyeler verip hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Bakmadan Geçme