Evlere Dadanan Hırsızlar Yakalandı

Afyonkarahisar’da 4 farklı evden hırsızlık yapan 2 kişi, İl Emniyet Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 4 farklı evden hırsızlık yapıldığına dair ihbar üzerine çalışma başlattı. Asayiş Şube ekipleri, merkeze bağlı Çakır Mahallesi’ndeki bir adresten 2 adet televizyon, 1 adet soba, 1 adet ocak, 10 adet halı, 1 adet buzdolabı, 3 adet tüp ve muhtelif mutfak eşyalarının çalınması, Dörtyol Mahallesindeki bir adresten 1 adet tv, elektrikli süpürge ve muhtelif malzemelerin ikamet bahçesine çıkarılarak hırsızlığa teşebbüs edilmesi yine Dörtyol Mahallesi’ndeki bir adresten 3 adet soba, 2 adet tv, elektrikli marangoz aletleri, muhtelif ev eşyalarının çalınması, Çakırköy Mahallesi’ndeki bir adresten de 1 adet ağaç kesme testeresi, 1 adet çim kesme makinesi, 2 adet ağaç kesme spirali ve 1 adet kaynak makinesinin çalınması olaylarını gerçekleştiren şahısların Y.E.G. ve Ö.D. olduğunu tespit etti.

Polis ekiplerinin çalışması ile kısa sürede yakalanan şahıslar adli mercilere sevk edilmek üzere gözaltına alındılar.

Şüpheli şahısların ikametinde gerçekleştirilen aramada; motorlu testere, lokma takımı, elektrikli süpürge, soba ve 6 parça soba karıştıcısı, çim biçme ipi, 4 adet bıçak ve çeşitli el tamirat aletleri ele geçirildi.

Bakmadan Geçme