Evlendirme Memurları ile toplantı yapıldı

Afyonkarahisar Valiliği Ali Çetinkaya B-Blok Toplantı Salonu’nda İl Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürü İlhan Eser tarafından toplantı yapıldı. Eser, “Afyon’da 4’üncü senemize girdik. İkinci kez toplanıyoruz. 2015 yılında bir araya gelmiştik, onun faydasını umarım görmüşsünüzdür. Gidebildiğim beldelere gidebiliyorum” dedi.SURİYELİ VE IRAKLI VURGUSUEser, “Belde sayısı fazla, Evlendirme Memuru sayısı da ona paralel ilerliyor. Yaz mevsimine giriyoruz. Evlenmeler [&hellip]

Afyonkarahisar Valiliği Ali Çetinkaya B-Blok Toplantı Salonu’nda İl Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürü İlhan Eser tarafından toplantı yapıldı. Eser, “Afyon’da 4’üncü senemize girdik. İkinci kez toplanıyoruz. 2015 yılında bir araya gelmiştik, onun faydasını umarım görmüşsünüzdür. Gidebildiğim beldelere gidebiliyorum” dedi.
SURİYELİ VE IRAKLI VURGUSU
Eser, “Belde sayısı fazla, Evlendirme Memuru sayısı da ona paralel ilerliyor. Yaz mevsimine giriyoruz. Evlenmeler artıyor. Türkiye’de bulunan misafir Suriyeli ve Iraklılarla sık sık evlenmeler de oluyor. Burada yaşanan sıkıntıları çözmek için bu toplantıyı düzenledik” ifadelerini kullandı.
>> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme