• Haberler
  • Gündem
  • 'Evlatlarımızın yeni yıl heyecanını paylaşıyoruz'

'Evlatlarımızın yeni yıl heyecanını paylaşıyoruz'

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, 'Evlatlarımızın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Onların mutluluğu hepimizin ortak buluşma noktamızdır' dedi. 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınlayan Parsak, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve tüm eğitim camiamızın yeni döneminin hayırlı olmasını diledi.Eğitim camiasının bugün yeni bir döneme başladığını söyleyen Parsak, 'Bizler de yıllarca okula başlamanın mutluluğunu yaşadık. Öğrencilerimizin ve [&hellip]

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, “Evlatlarımızın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Onların mutluluğu hepimizin ortak buluşma noktamızdır” dedi. 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınlayan Parsak, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve tüm eğitim camiamızın yeni döneminin hayırlı olmasını diledi.
Eğitim camiasının bugün yeni bir döneme başladığını söyleyen Parsak, “Bizler de yıllarca okula başlamanın mutluluğunu yaşadık. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yaşadığı mutluluğu bizler de yaşıyoruz. Bugün ders başı yapacak öğrencilere tüm yıl boyunca üstün başarı diliyoruz. Bugünün küçükleri olan öğrencilerimiz yarın bu ülkenin idaresini ele alarak Yüce Türk Milletinin ve devletimizin yönetiminde söz sahibi olacaklardır” dedi.

Bakmadan Geçme