Evkur Finansman’ın başında bir Afyonlu

Evkur şirketinin bağlı kuruluşu olarak hizmet verecek olan Evkur Finansman’ın Genel Müdürlüğü’ne, bankacılık sektöründe deneyimli hemşehrimiz Seçkin Köse getirildi. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından verilen Faaliyet İzni’nin Resmi Gazete’de yayınlanmasıyla kurulum ile ilgili prosedürün tamamlandığına dikkat çeken Evkur Finansman A.Ş. Genel Müdürü Seçkin Köse, “Müşterilerimiz, Evkur AVM mağazalarından yapacakları alışverişlerde Evkur Finansman A.Ş.nin tüketici [&hellip]

Evkur şirketinin bağlı kuruluşu olarak hizmet verecek olan Evkur Finansman’ın Genel Müdürlüğü’ne, bankacılık sektöründe deneyimli hemşehrimiz Seçkin Köse getirildi. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından verilen Faaliyet İzni’nin Resmi Gazete’de yayınlanmasıyla kurulum ile ilgili prosedürün tamamlandığına dikkat çeken Evkur Finansman A.Ş. Genel Müdürü Seçkin Köse, “Müşterilerimiz, Evkur AVM mağazalarından yapacakları alışverişlerde Evkur Finansman A.Ş.nin tüketici finansmanı hizmetinden yararlanıp kredi başvurusunda bulunabilirler. Kredi başvurusunun Evkur Finansman A.Ş. tarafından onaylanması halinde, kredi tutarı, mal veya hizmetin teslim ve temini ile birlikte müşterilerin nam ve hesabına, doğrudan satıcıya ödenir. Kredi geri ödemeleri ise müşteriler tarafından EVKUR AVM Mağazaları aracılığıyla Evkur Finanasman şirketine yapılır” dedi.
BANKACILIĞIN DUAYENİ
Bankacılık sektöründe “duayen” olarak kabul edilen Seçkin Köse, Afyon Ticaret Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’ni tamamladı. Bankacılık sektöründeki her aşamada görev yapan Seçkin Köse, Akbank ve Esbank’ta müfettişlik ve genel müdür yardımcılıklarında bulundu. Kıbrıs İktisat Faktöring A.Ş.’de de Genel Müdürlük yapan Seçkin Köse, Evkur Finansman A.Ş. ile çalışma hayatına devam ediyor.
>> Murat ARISOY’un Özel Haberi

Bakmadan Geçme