Evinin sultanları filede başarılı oldu

Sandıklı'da Kaymakamlık, Belediye ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası' tamamlandı   Sandıklı Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Sandıklı Kaymakamlığı tarafından organize edilen 'Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası' yapılan final maçları ile tamamlandı. Final maçından sonra dereceye giren kadınlara ödülleri Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Gençlik Spor İlçe Müdürü Murat [&hellip]

Sandıklı’da Kaymakamlık, Belediye ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası” tamamlandı

Sandıklı Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Sandıklı Kaymakamlığı tarafından organize edilen “Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası” yapılan final maçları ile tamamlandı. Final maçından sonra dereceye giren kadınlara ödülleri; Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Gençlik Spor İlçe Müdürü Murat Araz ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Kaşdaş tarafından takdim edildi.
Sandıklı’da yapılan sportif faaliyetler için kendilerine destek verenlere teşekkür eden Araz, “Bizleri her konuda destekleyen başta Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl olmak üzere, Afyonkarahisar Valiliğimize, Vali Yardımcılarımıza, Kaymakamımız Eflatun Can Tortop’a, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze, personellerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
8 takım ve 32 kadının katıldığı turnuvada İnvincible Team birinci, Sandıklı Gençlik Merkezi ikinci ve Tebessüm Takımı da üçüncü oldu.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme