• Haberler
  • Genel
  • 'Evinden Çıkamayan Vatandaşımızın Pazar İhtiyacını Evine Taşıyacağız.'

'Evinden Çıkamayan Vatandaşımızın Pazar İhtiyacını Evine Taşıyacağız.'

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, göreve seçilirse evden çıkmakta zorlananların Pazar ihtiyacını evine göndereceklerini açıkladı. Yağcı, 'Evinden çıkamayan vatandaşımızın pazar ihtiyacını evine taşıyacağız.' dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, Milli Birlik Caddesi, Ataköy Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi. Yağcı’ya ziyaretlerinde partililer eşlik etti.

“PAZAR YERLERİMİZİ DAHA MODERN VE HİJYENİK YAPACAĞIZ”

Ataköy ziyaretinin ardından Belediye Başkan Adayı Yağcı, şunları kaydetti: “Esnafın yaşadığı zorlukları yakından görmek ve vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmayı amaçlıyoruz. Pazarcı esnafımız düşen satışlar ve azalan alım gücü konusunda yakınıyorlar. Esnafımızla el ele vereceğiz. Herkesin yüzünün gülmesi için var gücümüzle çalışacağız. Semt pazarları şehir yaşamında kilit bir öneme sahiptir. Afyon’da daha iyi yaşam koşulları yaratmayı hedefliyoruz. Yapılacak çalışmalar ve projeler vatandaşlarımızdan gelen geri bildirimlere dayandırılacak. Semt pazarlarımızı daha modern ve hijyenik bir yapıya kavuşturacağız. Pazar esnafımız artık yağmur ve kar altında satış yapmak zorunda kalmayacak.”

Haber

“SEMT PAZARLARINDA YERDE SATIŞI KALDIRACAĞIZ”

Pazar ziyaretinin ardından Milli Birlik Caddesi’ndeki esnafları da ziyaret eden Yağcı, şu ifadeleri kullandı: “1 Nisan’dan sonra sığınmacılar artık kimseyi rahatsız edemeyecek, vatandaşlarımız sokaklarda korkmadan dolaşabilecek. Cuma Pazarını esnafımızın ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yeniden canlandıracağız. Balık ve süt ürünleri hijyenik şartlarda satışa sunulacak. Semt pazarlarnıda yerde satışı kaldıracağız. Yerel üreticimiz ürünlerini yerde satışa sunamayacak. Onlara kullanımı ve taşınması kolay pratik stantlar vereceğiz. Vatandaşımız isterse pazar alanlarında oluşturacağımız depolara bu stantlarını bırakabilecek. Evinde yalnız yaşayan ve dışarıya çıkamayacak durumda olan vatandaşlarımızı muhtarlarımız aracılığıyla tespit ederek Pazar ve market ihtiyaçlarını evine ulaştıracağız.”

Bakmadan Geçme