Evinde yaralı bulunan Ebe öldü

Şuhut Toplum Sağlığı Merkezinde görev yapan Ebe Akile Arabacı (37) dün akşam saatlerinde evinde yaralı olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan Arabacı yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz, “Olayın her türlü ihtimali, emniyet güçlerimiz tarafından araştırılmakta, gerekli görülmesi durumunda da kamuoyu ile paylaşılacaktır. Sağlık camiası olarak bir meslektaşımızı, bir anneyi, [&hellip]

Şuhut Toplum Sağlığı Merkezinde görev yapan Ebe Akile Arabacı (37) dün akşam saatlerinde evinde yaralı olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan Arabacı yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz, “Olayın her türlü ihtimali, emniyet güçlerimiz tarafından araştırılmakta, gerekli görülmesi durumunda da kamuoyu ile paylaşılacaktır. Sağlık camiası olarak bir meslektaşımızı, bir anneyi, genç bir insanı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Akile Arabacı’ya Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve sağlık camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme