Evin içinde gömü ararken yakalandılar

  Burmalı Mahallesi'ndeki bir evin içerisinde tarihi eser bulmak için kazı yapan 2'si Afyonlu, 2'si İranlı 4 kişi suçüstü yakalandı. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kaçakçılık Suçlarının deşifresine yönelik yapılan çalışmalarda, Burmalı Mah. 148. Sokak No:5 de ikamet içerisinde tarihi eser bulmak amaçlı kazı yapıldığı yönünde bilgi [&hellip]

Haber

Haber

Haber

Burmalı Mahallesi’ndeki bir evin içerisinde tarihi eser bulmak için kazı yapan 2’si Afyonlu, 2’si İranlı 4 kişi suçüstü yakalandı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kaçakçılık Suçlarının deşifresine yönelik yapılan çalışmalarda, Burmalı Mah. 148. Sokak No:5 de ikamet içerisinde tarihi eser bulmak amaçlı kazı yapıldığı yönünde bilgi alınması üzerine bahse konu adrese operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda 32 yaşındaki Afyon doğumlu İ.K., 37 yaşındaki Afyon doğumlu H.A. ile birlikte İran nüfusuna kayıtlı Payam Karimi ve Milad Poorhuseyn isimli şahıslar kazı yaptıkları sırada yakalandılar. Olayda kullanılan 1 adet kazma ve 1 adet küreğe de el konuldu. Olayla iglili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Bakmadan Geçme