• Haberler
  • Genel
  • 'Evimizi su basmasın' talebi – Kocatepe Gazetesi

'Evimizi su basmasın' talebi – Kocatepe Gazetesi

Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki vatandaşlar, bazı sokaklardaki mucurların yeniden döşenerek inceltilmesini talep ediyor Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri, bazı sokaklarda yollara dökülen mucurların yüksekte bırakıldığını, bu nedenle evlerine su girdiğini belirtiyor. Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi 431'inci Sokak'ta oturan Balı Düşkün, 'Dışarıdan vatandaş gelip yatırım yapamıyor. Altyapı neredeyse yok. Yolların yüksek olması dolayısıyla evleri su basıyor. [&hellip]

“Evimizi su basmasın” talebi

Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki vatandaşlar, bazı sokaklardaki mucurların yeniden döşenerek inceltilmesini talep ediyor

Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri, bazı sokaklarda yollara dökülen mucurların yüksekte bırakıldığını, bu nedenle evlerine su girdiğini belirtiyor.
Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi 431’inci Sokak’ta oturan Balı Düşkün, “Dışarıdan vatandaş gelip yatırım yapamıyor. Altyapı neredeyse yok. Yolların yüksek olması dolayısıyla evleri su basıyor. Yola mucur dökülürken tali yolu örnek aldılar. Halbuki orası asıl yol değil, arsa” dedi. Balı Düşkün, 425’inci Sokak’taki bir evin kaldırımının mucurların yüksekliği nedeniyle kaybolduğunu, duvarların ise yoldan gelen su dolayısıyla çürümeye başladığını söyledi.
YOLUN GENİŞLEMESİ
İSTENİYOR
432’nci Sokak’ta ikamet eden Fatih Rüştü Karakaya ise Nuri Demirayak Parkı’na uzanan bir yol yapılacağını, ancak bu yol çerçevesinde sokağın genişletilmesi gerektiğini belirtti.
PROJELER DEVAM EDİYOR
Afyonkarahisar Belediyesi yetkilileri ise Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi ile ilgili yatırım programının sürdüğünü belirtti. Yetkililer, “Şikâyete konu olan bölgedeki mucurlar inceltilecek. Projeler nihayetlendirilmiş değil. O mahallede büyük bir bulvar yapılacak. Belediye’ye gelen şikayetler doğrultusunda Nuri Demirayak Parkı’na giden yolda çalışma yapılıyor. ” dediler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme