'Evimizde, iyi başlangıç yapmak istiyoruz'

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 10'uncu Grup'ta, ilk üçe girerek Play-Off’a yükselen Belediyespor Basketbol Takımı ilk maçına bu hafta çıkıyor. Bursa temsilcisi Gücümspor'la bugün oynanacak olan maç öncesi değerlendirmede bulunan Afyonkarahisar Belediyespor Kulüp İdarecisi İbrahim Yılmaz 'İyi başlangıç için evimizdeki ilk maçı şans olarak görüyor ve yenmemiz gerektiğini biliyoruz' dedi Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 10'uncu Grup'ta, [&hellip]

“Evimizde, iyi başlangıç yapmak istiyoruz”

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 10’uncu Grup’ta, ilk üçe girerek Play-Off’a yükselen Belediyespor Basketbol Takımı ilk maçına bu hafta çıkıyor. Bursa temsilcisi Gücümspor’la bugün oynanacak olan maç öncesi değerlendirmede bulunan Afyonkarahisar Belediyespor Kulüp İdarecisi İbrahim Yılmaz; “İyi başlangıç için evimizdeki ilk maçı şans olarak görüyor ve yenmemiz gerektiğini biliyoruz” dedi

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 10’uncu Grup’ta, ilk üçe girerek Play-Off’lara yükselmeyi başaran Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol Takımı, bugün ilk sınavına çıkıyor. Play-Off’ların ilk maçı olan Gücümspor’u konuk ederek 10 haftalık maratona başlayacak Belediyespor’da cezalı ve sakat oyuncu bulunmazken, maç saati bekleniyor. Rakiplerin hepsinin zorlu olduğunu belirten Afyonkarahisar Belediyespor Kulüp İdarecisi İbrahim Yılmaz; “Evimizde yapacağımız ilk maçla lige başlamak bizim için avantajdır. Bu avantajı kullanıp galibiyetle başlamak istiyoruz. Gücümspor bulunduğu ligi lider olarak bitiren bir ekip. Maçtan galip ayrılmamız bizim için çok büyük avantaj sağlayacak. Çünkü haftaya yine bulunduğu ligi lider tamamlayan bir ekibe, Batman Petrol’e konuk olacağız. İşimiz zor fakat amacımız belli. En az ilk dörde girerek 3’üncü lige çıkmak istiyoruz” diye konuştu.
“TAKIMLARIN 5’İ DE GÜÇLÜ”
Bulundukları ligi 1, 2 ve 3’üncü olarak bitiren takımlarla karşılaşacaklarını ifade eden Yılmaz, “Bu takımların hepsi güçlü ve onlar da bizim gibi emek vererek buralara gelmiş ekipler. Ama onların güçlü olması bizi korkutmuyor. Bizim amacımız ve yolumuz belli. İçeride ya da dışarıda yapacağımız maçlar fark etmeksizin kazanmamız gerekiyor. Emeklerimizin boşa çıkmaması ve başarılarımızı sürdürmek için kazanmak gerekiyor” dedi.
“TARAFTARLARI BEKLİYORUZ”
Taraftar desteğini beklediğini belirten Yılmaz; “Taraftarlarımızdan içeride yaptığımız her maçımızda, rakibimiz karşısına çıktığımız her mücadelemizde bizleri desteklemelerini bekliyoruz. Biliyoruz ki, atmosfer farklılığı önemli. Onun için taraftar desteğini istiyoruz. Yanımızda olmaları ve yapacakları tezahüratlarla rakiplerimize centilmenlik kuralları içinde kim olduğumuzu gösterelim” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme