Evim zarar gördü – Kocatepe Gazetesi

Komşu inşaatın kendi evine zarar verdiğini belirten 82 yaşındaki Mustafa Lüleci yetkililerin ilgisini bekliyor Kayadibi mahallesi sakinlerinden Mustafa Lüleci geçen yıl mahallede yapılan kaya patlatma çalışmaları sırasında evinin zarar gördüğünü belirterek, 'Evim zarar gördü ama baş vuracak merci bulamadım. Evimin halini ne olacak bilmiyorum' diyerek sıkıntısını dile getirdi.Sarıkız kayalıklarında yapılan kaya patlatma çalışmaları sonrasında açılan [&hellip]

Evim zarar gördü

Komşu inşaatın kendi evine zarar verdiğini belirten 82 yaşındaki Mustafa Lüleci yetkililerin ilgisini bekliyor

Kayadibi mahallesi sakinlerinden Mustafa Lüleci geçen yıl mahallede yapılan kaya patlatma çalışmaları sırasında evinin zarar gördüğünü belirterek, “Evim zarar gördü ama baş vuracak merci bulamadım. Evimin halini ne olacak bilmiyorum” diyerek sıkıntısını dile getirdi.
Sarıkız kayalıklarında yapılan kaya patlatma çalışmaları sonrasında açılan alanda inşaat yapıldığını, bu inşaat yapılırken yaşanan kaya patlatmaları nedeniyle çevrenin zarar gördüğünü belirten 82 yaşındaki Mustafa Lüleci, “İnşaat ve kaya patlatma çalışmaları benim evime de zarar verdi. Böyle bir duruma o zaman ki Belediye yönetimi nasıl izin ve müsaade verdi anlayamadım. Patlatmalar nedeniyle evimin bacası yıkıldı, sokağa giren kamyonlar tarafından evimin saçakları zarar gördü. Bozulan saçaklar nedeniyle evin her tarafı akıyor. Yaşanacak hali kalmadı. Yıllardır yaşadığım evimde büyük zarar oluştu. Ben şimdi bu zararı kimden tazmin edeceğim. Zararım için müracaat ettiğim her yer bana olumsuz cevap veriyor. Bu zararın müsebbibi kim? Ben bu yaşımdan sonra bunun hesabını kimden soracağım” diyerek derdini anlattı. İnşaat sahiplerinin de o zaman ki Belediye yönetiminin de konuya duyarsız kaldığını belirten Mustafa Lüleci, “Ben sayın ilgilerimizden yardım bekliyorum. Ahir zamanımda başımı sokacağım evimi kullanılamaz hale getirdiler ve ben bunun sorumlusunu bulamıyorum. Devlet yetkililerinin ilgisini rica ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme