'Evet oyu için çalışacağız' – Kocatepe Gazetesi

Kadim Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Çatalkaya, Türkiye'de ki referandum süreci ve Avrupa ülkelerinin tutumunu değerlendirdi.DESTEK VERENLER BELLİKadim Gençlik Derneği olarak milli duruş sergileyen bir gençlik için var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden Selçuk Çatalkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nezdinde Türkiye üzerinde oynanan oyunların gençlik olarak farkında olduklarını belirtti. Çatalkaya 'Bizler biliyoruz ki, ülkemizin birlik ve [&hellip]

Kadim Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Çatalkaya, Türkiye’de ki referandum süreci ve Avrupa ülkelerinin tutumunu değerlendirdi.
DESTEK VERENLER BELLİ
Kadim Gençlik Derneği olarak milli duruş sergileyen bir gençlik için var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden Selçuk Çatalkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nezdinde Türkiye üzerinde oynanan oyunların gençlik olarak farkında olduklarını belirtti. Çatalkaya; “Bizler biliyoruz ki, ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden tüm kesimler önümüzdeki referandum sürecini baltalamaya çalışmaktadır. Hollanda’nın başı çektiği birçok Avrupa ülkesinde hayır oylarına yönelik çalışmalara ilgili ülkelerin destek verdiği halkımızca malumdur” dedi.
“EVET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
“Referandumda evet oyu kullanmak milli bir duruştur” diyen Çatalkaya; “Hayır diyen vatandaşlarımıza elbette vatan haini diyemeyiz. Ancak geldiğimiz nokta da hayır oyu verirken kimlerin hayır oyu verdiğine bakmalı, kimlerin yanında yer aldığımızı gözden geçirmeliyiz. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin sağlamlaştırılması, ülkemizin başının belası olan koalisyon gibi sorunların tarihe gömülmesi, milletin doğrudan seçtiği güçlü bir meclis, güçlü bir yürütme olması için dernek olarak evet oyu kullanacağız ve evet oyu için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme