Evde Sağlık Hizmetleri masaya yatırıldı

Afyonkarahisar'daki Evde Sağlık Hizmetleri sunumu ile alakalı İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği, Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden katılan temsilcilerinin katılımı ile yapılan toplantının başkanlığını İl Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet Çelikkaya yaptı.Afyonkarahisar genelindeki 19 Evde Sağlık Hizmetleri Birimince ulaşılan hasta sayısının, nüfus yoğunluğuna göre hedeflenen hasta sayısının üzerinde olmasına rağmen hizmetin verimli bir şekilde devamlılık [&hellip]

Afyonkarahisar’daki Evde Sağlık Hizmetleri sunumu ile alakalı; İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği, Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden katılan temsilcilerinin katılımı ile yapılan toplantının başkanlığını İl Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet Çelikkaya yaptı.
Afyonkarahisar genelindeki 19 Evde Sağlık Hizmetleri Birimince ulaşılan hasta sayısının, nüfus yoğunluğuna göre hedeflenen hasta sayısının üzerinde olmasına rağmen hizmetin verimli bir şekilde devamlılık gösterdiği tespit edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme