• Haberler
  • Genel
  • Evciler’de nöbet değişimi – Kocatepe Gazetesi

Evciler’de nöbet değişimi – Kocatepe Gazetesi

MHP Evciler İlçe Başkanlığı genel kurul toplantısı sonrası yapılan seçimde İlçe Başkanı Tahsin Tatlı başkanlık görevini Hurşit Çetin’e teslim etti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe teşkilatlarının olağan genel kurullarını sırayla tamamlıyor. 4 Şubat Cumartesi günü Evciler MHP İlçe Başkanlığı genel kurul toplantısında yapılan seçim sonucu mevcut İlçe Başkanı Tahsin Tatlı görevini Hurşit Çetin’e devretti. Evciler [&hellip]

Evciler'de nöbet değişimi

MHP Evciler İlçe Başkanlığı genel kurul toplantısı sonrası yapılan seçimde İlçe Başkanı Tahsin Tatlı başkanlık görevini Hurşit Çetin’e teslim etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe teşkilatlarının olağan genel kurullarını sırayla tamamlıyor. 4 Şubat Cumartesi günü Evciler MHP İlçe Başkanlığı genel kurul toplantısında yapılan seçim sonucu mevcut İlçe Başkanı Tahsin Tatlı görevini Hurşit Çetin’e devretti.
Evciler ilçesinde MHP İlçe Başkanlığı genel kurul toplantısı yapıldı. 4 Şubat Cumartesi günü yapılan toplantı ile MHP teşkilatlarının 11. ilçe kongresi tamamlanmış oldu. Genel kurul toplantısı divanın oluşturulması ile başladı. Divan; MHP İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk’ün başkanlığında; Cafer Bayram, Halis Bal, Rafet Uluışık’tan oluştu.
Peygamberimizin
korunmaya ihtiyacı yok
Toplantının açılış konuşmasını MHP İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk yaptı. AK Parti iktidarının politikalarını sert bir dille eleştiren Ertürk, iktidarın medya gücü ve sivil toplum kuruluşlarını kullanarak başarısızlıklarını başarı şeklinde lanse ettiği görüşünü aktardı. Türk Milleti’nin, vatandaşların gerçeğin farkına varabilmelerini ümit eden İl Başkanı A. Zeki Ertürk; “Devletin her türlü kurumlarnıdaki değişiklikten sonra maalesef son bir haftadır milli değerlerimiz üzerinden oyun oynamaya başladılar. Hatta ve dahi dini değerlerimizle bile çok farklı bir şe-kilde oynama curetini gösterdiler. Bir kaç gün önce Milli Eğitim eski Bakanı Hüseyin Çelik’in bir televizyon programındaki sözlerine dinleyince tüylerim diken diken oldu. Atatürk’ün gençliğe hitabesi, bayrak merasimlerinden önce her hafta çocuklarımızın okuduğu andımızı kaldırma girişimleri sonucunda bir televizyon programında sunucunun verdiği soruya cevap verirken, Atatürk’ü Koruma Kanunu’nun gereksizliğinden dem vurdu. Arkasından şöyle bir laf ettiki ayıpların en büyüğü. ‘Peygamberi Koruma Kanunu’ var mı dedi. Bre densiz, sen Müslümanlığı, İslamiyeti pazarlayarak bu vatandaştan oy talep edeceksin, ondan sonrada kim olursa olsun Peygamber Efendimizi başka bir şahsiyetle tevessül edeceksin, teşebbüs edeceksin. Bunun kabul edilir tarafı yok. Peygamberimizinde korunmaya asla hiç ihtiyacı yok, olmayacakda. Çünkü zaten o Allah tarafından Peygamber olarak görevlendirilip gönderilmiştir.” dedi. MHP İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk, Milli Eğitim eski Bakanı Hüseyin Çelik’in sarf ettiği sözlerin ister dil sürşmesi ister kasıtlı bir söylemde olsa kabul edilemeyeceğini savundu.
MHP’de siyaset hepten zor
Faaliyet ve mali raporlar tek tek okunarak ibra edildi. İl Başkanı A. Zeki Ertürk, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin genel kurul toplantısına gönderdiği mesajı okudu. Toplantının son konuşmasını MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz yaptı. Yılmaz, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi. Türkiye’nin zor şartlardan geçtiğini, bu şartlarda dahi Evciler ilçesinde yapılan kongreye imkansız-lıklara rağmen katılan partililere teşekkür eden Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Türkiye’nin çok ciddi bir ekonomik krizin içerisinde süründüğünü belirtti. On yıldır tek başına iktidar olan AK Parti hükümetlerinin Türkiye’yi iyi yönetmediğini ifade eden Milletvekili Yılmaz şöyle konuştu: “Ülkemiz iyi yönetilmiş olsaydı; işsizlikten söz edilemezdi, asgari ücret bugün temel ücret olmamış olurdu. diğer ülkelerle olan münasebetlerimizde itibarlı bir konumda olurduk, baş belası olan terör bu kadar gündemimizi işgal etmezdi. Ama biz bu iyi yönetilememeyi görü-yorsak, farkındaysak bunu çevremizdeki insanlarla paylaşmamız lazım. Siyaset zor zanaat. Hatta MHP’de siyaset yapmak hepten zor. Zira iddalıyız. Her parti iddialı olmak ister ama MHP’nin iddiası çok daha farklı. Sözünü verdiğimiz şeylerin sonuna kadar arkasında durarak seviyeli bir siyaset yapmak zor. Allah yar ve yardımcımız olsun.”
Tatlı başkanlığı
Çetin’e devretti
MHP Evciler İlçe Başkanlığı’nda başkanlık görevini Hurşit Çetin’e devreden Tahsin Tatlı, yönetim kurulu üyesi olarak listede yer aldı. Hurşit Çetin’in yönetim kurulu başkanlığında; Halis Bal, Ahmet Ölmez, Mehmet Çetinkaya, Dede Yurttaş, Ömer Arıkan, Fehmi Yurttaş, Tahsin Tatlı, Sezayi Çınar, Nemci Keskin, Ender Memiş, Dede Yılmaz, Hüseyin Alp, Osman Gülgeç, Osman Kocabaş yönetim kurulu üyeliklerinde bulunuyor. İl delegeliklerine; Hurşit Çetin, Tahsin Tatlı, Kazım Çelik, Mahir Koç, Mehmet Çetinkaya, Halis Bal, Öner Arıkan, Soner Yurttaş seçildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme