• Haberler
  • Genel
  • Evciler’de huzur toplantısı yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Evciler’de huzur toplantısı yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın Evciler ilçesinde “http://m.kocatepegazetesi.com/”Huzur Toplantısı”http://m.kocatepegazetesi.com/” yapıldı Afyonkarahisar Emniyet Müdür Yardımcısı Doğan Oğuz’un başkanlığında İlçe Emniyet Amirliği binasında düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Fatih Deniz Özer, emniyet mensupları, daire amirleri, muhtarlar ve bazı esnaf katıldı. Evciler’in asayiş ve trafik konularının değerlendirildiği toplantıda, vatandaşların da düşünce ve görüşleri alınarak, yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Toplantıda, [&hellip]

Evciler'de huzur toplantısı yapıldı

Afyonkarahisar’ın Evciler ilçesinde “http://m.kocatepegazetesi.com/”Huzur Toplantısı”http://m.kocatepegazetesi.com/” yapıldı

Afyonkarahisar Emniyet Müdür Yardımcısı Doğan Oğuz’un başkanlığında İlçe Emniyet Amirliği binasında düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Fatih Deniz Özer, emniyet mensupları, daire amirleri, muhtarlar ve bazı esnaf katıldı.
Evciler’in asayiş ve trafik konularının değerlendirildiği toplantıda, vatandaşların da düşünce ve görüşleri alınarak, yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler hakkında bilgiler verildi.
Toplantıda, katılımcılar, “http://m.kocatepegazetesi.com/”kurumdan beklentileri, görülen ve düzeltilmesi istenen aksaklıklar, emniyetin ilçeye katkıları”http://m.kocatepegazetesi.com/” gibi konular hakkında fikir alışverişinde bulundular. (AA)

Bakmadan Geçme