• Haberler
  • Genel
  • Evciler Kaymakamı’ndan veda – Kocatepe Gazetesi

Evciler Kaymakamı’ndan veda – Kocatepe Gazetesi

Diyarbakır ili Dicle Kaymakamlığına naklen atanan Evciler Kaymakamı onuruna veda yemeği tertip edildi Evciler Kaymakamı Çağlayan Kaya burada yapığı konuşmasında 'Göreve başladığım günden bu yana Evciler ve Evciler'li vatandaşlarımızın refahı için bir çok proje gerçekleştirdik. Devletimizin imkanlarını kanun ve yönetmelikler çerçevesinde fakru zaruret içerisindeki vatandaşlarımız için seferber ettik. Kısa zamanda çok işler başardığımıza yürekten inanıyorum. [&hellip]

Evciler Kaymakamı'ndan veda

Diyarbakır ili Dicle Kaymakamlığına naklen atanan Evciler Kaymakamı onuruna veda yemeği tertip edildi

Evciler Kaymakamı Çağlayan Kaya burada yapığı konuşmasında; “Göreve başladığım günden bu yana Evciler ve Evciler’li vatandaşlarımızın refahı için bir çok proje gerçekleştirdik. Devletimizin imkanlarını kanun ve yönetmelikler çerçevesinde fakru zaruret içerisindeki vatandaşlarımız için seferber ettik. Kısa zamanda çok işler başardığımıza yürekten inanıyorum. Bütün bu projeleri gerçekleştirmede yardım ve desteklerini esirgemeyen İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve personellerine, tüm daire amirleri ve personellerine, sivil toplum örgütlerine ve saygıdeğer Evciler halkına teşekkür ederim. Ayrıca ilçemiz asayiş ve güvenliğinin sağlanmasında üstün başarı gösteren İlçe Jandarma Komutanlığımız personeline ve İlçe Emniyet Amirliği personeline teşekkür eder, bundan sonraki yaşamınızda başarılar dilerim. İlk görev yerim olan Evciler’ i hiç unutmayacağım ve her daim yad edeceğim.” diyerek geceye katılan misafirlerden helallik aldı.
Daha sonra ilçe Belediye Başkanı Fatih Deniz ÖZER bir konuşma yaparak, ilçeye yaptığı hizmetlerinden dolayı Kaymakam Çağlayan Kaya’ ya teşekkür ederek plaket sundu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme