Ev ve işyerlerine Türk Bayrağı asalım

Afyonkarahisar Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Büyükduman, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Afrin bölgesine gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekâtı dolayısıyla tüm Dernek üyelerine çağrı yaptı. Büyükduman, 'Şanlı ordumuzun ülkemizin birliği, beraberliği, güvenliği için başlatmış olduğu Zeytin Dalı Operasyonu'nda bir zayiat vermeden çıkması için, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz'e, emniyet güçlerimize destek olabilmek için il genelinde [&hellip]

Afyonkarahisar Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Büyükduman, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin bölgesine gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekâtı dolayısıyla tüm Dernek üyelerine çağrı yaptı. Büyükduman, “Şanlı ordumuzun ülkemizin birliği, beraberliği, güvenliği için başlatmış olduğu Zeytin Dalı Operasyonu’nda bir zayiat vermeden çıkması için, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz’e, emniyet güçlerimize destek olabilmek için il genelinde bütün üye işyerlerimizin, kuyumcuların işyerleri ve evlerini bayrakla donatmalarını istedik” dedi.
DUALAR MEHMETÇİK İÇİN
Esnafın Mehmetçik için dua ettiğini kaydeden Büyükduman, “Rengini milyonlarca şühedanın aziz kanlarından alan Şanlı Türk Bayrağımız ile donatmayı, hiç olmazsa bu vesile ile Silahlı Kuvvetlerimiz’e, güvenlik güçlerimize destek olmayı düşündük. Aynı zamanda namazlarda, ibadetlerde, dualarda da en az kayıpla, hatta kayıpsız atlatmak için dua etme kararı aldık” diye konuştu.
ÜLKE GENELİNDE
 YAYILACAK
Yönetim Kurulu kararının Türkiye geneline yayılması için gayret gösterdiklerini vurgulayan Büyükduman, “Ben, aldığımız yönetim kurulu kararını ayrıca Türkiye genelinde Türkiye Sarraflar ve Kuyumcular Dernek Başkanları Platformu’na da yazılı olarak bildirdim. İnşaAllah Türkiye geneline dalga dalga yayılır” ifadelerini kullandı.
İMAN DOLU ÇELİK GÖĞSÜMÜZ VAR
Güvenlik güçlerinin vatan için kendini ortaya koyduğunu hatırlatan Büyükduman, “Güvenlik kuvvetlerimiz, kendi bedenlerini, gövdelerini, vücutlarını siper ettiler. Biz burada huzur içinde yaşıyoruz. Onlara karşı minnet borcumuz var. Asırlardır böyle gelmiştir. Allah’ın izniyle bu iman dolu çelik göğsü hiç kimse yıkamaz. En kısa sürede bu operasyonun biteceğine, gerekli tedbirin alınacağına güvenimiz tamdır. Allah güç ve kuvvet versin” dedi. >> Murat ARISOY’un Özel Haberi

MESAJ GÖNDERİLDİ

Afyonkarahisar Sarraflar ve Kuyumcular Derneği’nin üyelere gönderdiği mesaj şu şekilde:
“Çok Değerli Üyelerimiz. Şanlı Ordumuzun başlattığı Zeytin Dalı Harekatına, manevi destek olmak üzere bugünden itibaren iş yerlerimizi ve evlerimizi, rengini milyonlarca şühedanın asil kanlarından alan şanlı Türk Bayrağımız’la donatmaya ve dualarımızı güvenlik güçlerimizden eksik etmemenizi, bu konuya gereken hassasiyeti göstermenizi rica eder, sağlıklar ve hayırlı işler dileriz.”

Bakmadan Geçme