Ev Ve İşyerlerinden Neler Çıktı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 6 şüphelinin ev ve işyerlerinde uyuşturucu madde, kaçak sigara ele geçirdi.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar sonucu bir ilçe ve 3 belde de 6 kişinin uyuşturucu madde kullanımı ve satışını yaptıkları belirlendi.

Ev Ve İşyerlerinden Neler Çıktı

İscehisar ve merkez ilçeye bağlı Salar, Sülün, Değirmenayvalı beldelerinde İ.H., M.G., M.K. S.G. M.D. ve O.D. isimli şahısların evlerinde uyuşturucu madde kullandıkları, kaçak sigara, elektronik sigara ile açıktan tütün satışı yaptıkları öğrenildi. Adli makamlardan alınan arama kararıyla şüpheli kişilerin evleri ve işyerlerinde narkotik tespit köpek unsuru ve çay, tütün tespit köpek unsuru ile birlikte aramalar yapıldı. 

Aramalar sonucunda; 35 kök kenevir bitkisi, bin 240 gram esrar maddesi, 3 gram kenevir tohumu, bir adet ruhsatsız av tüfeği, 5 adet Lyrica sentetik uyuşturucu hap, 7 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 3 adet cep telefonu ve sim kartı, 5 bin 280 adet doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Bakmadan Geçme