• Haberler
  • Gündem
  • Etkin terörle mücadeleye desteğiz – Kocatepe Gazetesi

Etkin terörle mücadeleye desteğiz – Kocatepe Gazetesi

15 TEMMUZ'DAN SONRA YENİYOL AÇILDITürkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı,Türkiye'nin yaklaşık 40 yıldır dış güçlerin desteğiyle var olan bir terör belası ile mücadele ettiğini belirtti. İsmail Kumartaşlı, bu mücadele de binlerce şehit ve gazinin verildiğini vurguladı. 15 Temmuz'dan sonra TSK içerisinde de yapılanmış olan terör [&hellip]

15 TEMMUZ’DAN SONRA YENİ
YOL AÇILDI
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı,
Türkiye’nin yaklaşık 40 yıldır dış güçlerin desteğiyle var olan bir terör belası ile mücadele ettiğini belirtti. İsmail Kumartaşlı, bu mücadele de binlerce şehit ve gazinin verildiğini vurguladı. 15 Temmuz’dan sonra TSK içerisinde de yapılanmış olan terör yandaşlarının terörle mücadeleyi engellediklerinin görüldüğünü söyleyen Kumartaşlı, “15 Temmuz darbe girişiminden sonra terörle mücadele de yeni bir yol açıldı. Daha etkin terörle mücadele edilmeye başlandı. Bu arada teknolojinin, ülke ekonomisinin daha iyi olmasından dolayı da kendi silahların, kendi ihalarını, kendi sihalarını yapıp mücadele ile teröristleri etkisiz hale getirmesini takip ediyoruz” dedi.
HADDİ AŞAN AÇIKLAMA
Yaşanan olumlu gelişmelerin şehit aileleri ve gaziler olarak çektikleri acıları bir nebze de olsa hafiflettiğini ifade eden Kumartaşlı, “Terörle etkin mücadeleden rahatsız olanların bir haftadır milletvekili dahi denilmeyecek, bizim paralarımızla TBMM çatısı altında bulunan milletvekili sıfatlı kişiler açıklama yapmışlardı. Onlardan bir tanesi de Sezgin Tanrıkulu idi. Dedi ki, ‘PKK’yı devletmiş gibi algılayıp eşit bir şekilde mücadele edilmeli. Sihalarla yapılan saldırılar uygun, etik değildir’ dedi. Siyasete karışmayalım diye açıklama yapmadık. Ama bu tepkileri bu açıklamaları şehit aileleri ve gaziler olarak bizleri çok yıktı. Bardağı taşıran son damla şeref yoksunu Osman Baydemir’in, terör yandaşı, PKK terör örgütüne terörist diyemeyecek çünkü Diyarbakır Belediye Başkanı iken Belediye’ye Kandil’den gönderilen temizlikçiye ifade veren bir terör yandaşının dün bu açıklamalara destek vermesidir. SİHA’ların sanki masum köylüleri ya da piknik yapan bir vatandaşı vurmuş gibi etik olmayan adaletsiz şekilde savaş yapılıyormuş gibi açıklamalar yapmasıyla haddini tamamen aşmıştır. Biz şehit aileleri ve gazileri derinden üzerek sinirlendirmiştir” diye konuştu.
“HANGİ YÜZLE
AÇIKLAMA YAPTIN?”
“Ey şeref yoksunu Osman Baydemir, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığın süre içerisinde devletimizin o Diyarbakır caddesine, sokaklarına yatması için gönderilen paraları PKK terör örgütüne aktardığını biliyoruz” diyen Kumartaşlı şöyle konuştu: “Diyarbakır Belediyesi’nde yine PKK’lıları çalıştırıp onların Kandil’den gelen görevlilerine ifade verdiğini de biliyoruz. Bugün sen hangi yüzle çıkıp da böyle bir açıklama yapma gereği duyuyorsun? Hangi yüzsüzlükle? Öbür taraftan Allah diyorsun, kitap diyorsun, Peygamber diyorsun şimdi mi aklına geldi? Bu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde Allah’ı, kitabı, Peygamberi ağzına alacak alan en son kişi sensin.”
MÜCADELE ARTARAK DEVAM ETSİN
Kayseri de 17 Aralık 2016 tarihinde çarşıya çıkan silahsız bir otobüs askeri bombalayan araçla PKK’lı teröristlerin saldırdıklarını hatırlatan Kumartaşlı şunları söyledi: “Bu şehitlerden bir tanesi de Afyonkarahisar Karacalar’dan Kamil Tunç’tu. Ramazan gününde ve bayram arifesinde şehitler verdik. Saldırılar yapıldı. Bunlara ne diyorsunuz? O zaman sizin aklınıza Allah, kitap gelmiyor muydu? Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Başbakanımıza ve çok üzerinde durarak söylüyorum İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun şu anda yapmış olduğu etkin terörle mücadeleye, askerimize ve polisimize sonu kadar destek veriyorum. Her zaman arkasındayız. Bu mücadelelerin artarak devamını şehit aileleri ve gaziler adına talep ediyorum.”
 >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme