• Haberler
  • Genel
  • ETB heyeti “Canlı Hayvan Borsası”na hayran kaldı

ETB heyeti “Canlı Hayvan Borsası”na hayran kaldı

Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Canlı Hayvan Borsası’nı incelediler ETB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Hınıslıoğlu, Meclis Başkanı Mehmet Akgün, Kemal Aras, Necmi Dursun, İbrahim Turan, Zihni Durakoğlu, Naci Ünlü ve Mehmet Ergin ATB’ye ziyarette bulundular. “HER ÜÇ DAKİKADA BİR HAYVAN SATILACAK”ETB Yönetimi, ATB tarafından yapılmakta olan [&hellip]

ETB heyeti "Canlı Hayvan Borsası"na hayran kaldı

Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Canlı Hayvan Borsası’nı incelediler

ETB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Hınıslıoğlu, Meclis Başkanı Mehmet Akgün, Kemal Aras, Necmi Dursun, İbrahim Turan, Zihni Durakoğlu, Naci Ünlü ve Mehmet Ergin ATB’ye ziyarette bulundular.
“HER ÜÇ DAKİKADA
BİR HAYVAN SATILACAK”
ETB Yönetimi, ATB tarafından yapılmakta olan Canlı Hayvan Borsası’nda incelemelerde bulundu. Heyete incelemeleri sırasında bilgiler veren ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, “Canlı Hayvan Borsası Dünya’nın ve Türkiye’nin en büyük ve en modern tesislerinden biri olacak. İnşaatın faaliyete geçmesi ile birlikte borsada yaklaşık olarak her üç dakikada bir hayvan satılacak. Borsaya gelen hayvanların açık arttırma usulü ile canlı kilo fiyatı üzerinden satışı gerçekleşecek. Bu proje Afyonkarahisar’ın can damarı olan hayvancılık için büyük önem taşıyor.” diye konuştu.
“HAYVANCILIK SEKTÖRÜ
BİR ADIM DAHA İLERİ GİDECEK”
Erzurum Ticaret Borsası olarak Canlı Hayvan Borsası yapmayı planladıklarını ifade eden ETB Başkanı İsmail Hakkı Hınıslıoğlu, “Bu konuda nasıl bir yön izleyeceğimiz hakkında sizlerden bilgi alarak çalışmalarımıza yön vereceğiz. ATB Canlı Hayvan Borsası’nı çok beğendik. Bu çalışma ile hayvancılık sektörü bir adım daha ileriye gidecektir. Ayrıca Canlı Hayvan Borsası’nın yapımı tamamlandığında tekrar ziyarette bulunmak istiyoruz. Canlı Hayvan Borsanız faaliyete geçtiğinde çok güzel işler yapacağınızdan eminim Allah yardımcınız olsun.” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme