Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Et ve gıda sektörünün sorunları Bakan Pakdemirli’ye iletildi

Et ve gıda sektörünün sorunları Bakan Pakdemirli’ye iletildi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Afyonkarahisar’da hayvancılık sektörünün önde gelen isimleri ile video konferans toplantısına katıldı. Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ve Afyonkarahisar’ın önde gelen gıda firmalarının temsilcileri kentin hayvancılık ve gıda konusundaki sorunları ve çözüm önerilerini Bakan Pakdemirli ile paylaştı

 

Afyonkarahisar’ın ekonomisi bakımından önemli bir yere sahip olan hayvancılık ve bu alana dayanan et ve et ürünleri sektörü temsilcilerinin talep ve önerileri Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin başkanlığında, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ile birlikte, Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ve sektör temsilcilerinin katılımları ile gerçekleştirildi.
“AFYONKARAHİSAR’A HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ”
Afyonkarahisar sucuğunun Türkiye’de bir marka olduğunu ve büyükşehirlerin et ihtiyacının karşılanması konusunda Afyonkarahisar’ın önemli bir yere sahip olduğunu belirten Bakan Pakdemirli, son Afyonkarahisar ziyaretinde de sektörü yakından izlediklerini ve bu alana yönelik müjdeler verildiğini, her zaman Afyonkarahisar’a destek olunacağını ifade etti.
“ŞEHRİMİZE VERİLEN MÜJDELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”
Toplantı sonrasında açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya da, kent özelindeki Bakanlık projelerinin ve Afyonkarahisar’a verilen yatırım müjdelerinin yakından takip edildiğini belirterek, “İnşallah bu yatırımları etaplar halinde ilimiz ekonomisine ve hemşerilerimizin hizmetine kazandırmaya çalışıyoruz.” dedi.
PAKDEMİRLİ’YE TEŞEKKÜR
Türkiye’nin içinde bulunduğu süreç içerisinde Afyonkarahisar’da oluşan sorunları da bizzat takip ettiğini belirten Ali Özkaya, vatandaşların alandaki sorunlarını Bakanlık makamlarına ileterek çözümler geliştirmeye çalıştıklarını ve bu toplantının da bu durumun bir örneği olduğunu ifade etti.
Özkaya, “Son olarak ilimiz çiftçisine ve ilgili diğer alanlardaki çalışan hemşerilerimize desteklerini esirgemeyen Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye ve bu alanlarda hizmet veren, alın teri döken tüm hemşerilerimize teşekkür ederim.” diye konuştu.