• Haberler
  • Genel
  • ET-Raf personeli eğitim alıyor – Kocatepe Gazetesi

ET-Raf personeli eğitim alıyor – Kocatepe Gazetesi

Koç ve Eğitmen Eren Gökyer, ET-Raf personelinin daha iyi hizmet vermesi için eğitim veriyor Et-raf Steakhouse-Döner’e Profesyonel Koç ve Eğitmen Eren Gökyer tarafından “Misafir karşılama ve uğurlama, Misafir beklentileri nelerdir? Etkili ve Doğru İletişim Teknikleri, Beden Dili’ni Etkili Kullanım ve Takım Çalışması” eğitimleri veriliyor. 24 kişilik personel arasından ilk eğitimi, doğrudan müşterilerle teması olan görevliler [&hellip]

ET-Raf personeli eğitim alıyor

Koç ve Eğitmen Eren Gökyer, ET-Raf personelinin daha iyi hizmet vermesi için eğitim veriyor

Et-raf Steakhouse-Döner’e Profesyonel Koç ve Eğitmen Eren Gökyer tarafından “Misafir karşılama ve uğurlama, Misafir beklentileri nelerdir? Etkili ve Doğru İletişim Teknikleri, Beden Dili’ni Etkili Kullanım ve Takım Çalışması” eğitimleri veriliyor. 24 kişilik personel arasından ilk eğitimi, doğrudan müşterilerle teması olan görevliler aldı. Eğitimlerle ilgili bilgi veren Eren Gökyer, firma ortakları Semih Gümüş, Melih Gümüş ve Murat Altıntuğ’un hizmet kalitesini daha da yukarı çıkarmak adına çalışanlarını eGitimlerle destekleyerek yatırım yapmaktan çekinmediklerini ifade etti.
İÇTEN GÜLÜMSEYİN
Gökyer, “İş hayatında; içten gülümseyen, duyarak dinleyen, sıkmadan göz teması kuran, işinin detaylarına hakim çalışanlara sahip kurumların başarısız olma ihtimali yoktur. Başarı örnekleri de çokça mevcuttur. Bu konular öğrenebilir yeteneklerdir. Bu özelliklerde çalışana sahip olmayan ya da çalışanlarına eğitim aldırmayan, yatırım yapmayan, desteklemeyen kurumlar rekabette çok geri kalacaklardır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme