Esra Erol'da Gündem Afyonlu Çift

ATV Televizyonunun çok izlenen programlarından Esra Erol'da Afyonkarahisarlı çift konuk oldu. Aralarında yaşanan sorunları canlı yayında tartışan Afyonkarahisarlı çiftin durumu ilimizde de ilgiyle izlendi.

Bugün (16 Ekim 2024 Çarşamba) ünü Esra Erol’un programına Afyonkarahisarlı Ali Rıza Çağlar ile ayrıldığı eşi Samah Feqah Jasim katıldılar.
Afyonkarahisar’da gazetecilik ve köşe yazarlığı yaptığını belirten Ali Rıza Çağlar ayraldığı eşinin kendisini kandırdığını iddia etti. Geçtiğimiz yıllarda vefat eden ve bir çay bahçesi işleten eski gazetecinin aracılığıyla tanıştıklarını ve evlendiklerini iddia eden Ali Rıza Çağlar eşi Samah Feqah Jasim tarafından kandırıldığını, aldatıldığını iddia etti.
12 Eylül 2024 tarihinde yaptıkları evlilik sonrası yaşadıkları sorunları tartışan çift, Afyonkarahisar’ın Mecidiye Mahallesi’ndeki komşularının da yaşananlara tanık olduklarını iddia ettiler.
70 yaşındaki Ali Rıza Çağlar ile 45 yaşındaki Samah Feqah Jasim’in evliliklerine anlam veremeyen ve baştan yanlış yapıldığını söyleyen program sunucusu Esra Erol yaşananlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
17 günlük evlilikleri sonrasında ayrıldıklarını belirten 70 yaşındaki Ali Rıza Çağlar eski eşi hakkında iddialarda bulunurken, 46 yaşındaki Samah Feqah Jasim de eski eşi Ali Rıza Çağlar hakkında iddialarda bulundu.

5 çocuğundan birisi olan doktor kızını öldürdüğünü ve cezaevinde bu cinayetin cezasını çektinten sonra hayata döndüğünü belirten Ali Rıza Çağlar, "Beni idam etseler yeridir" dedi.

Esra Erol, Ali Rıza Çağlar'ın doktor kızını öldürdüğünü öğrenince "Kızını öldürmüş birini yayına alamam" diyerek Ali Rıza Çağlar'ı yayından gönderdi.
Programın devamında Ali Rıza Çağlar ve Samah Feqah Jasim’in iddialarının tartışılmaya devam edeceği belirtildi.
Esra Erol'da Gündem Afyonlu Çift

Bakmadan Geçme