ESOB ziyaretlere ara vermiyor – Kocatepe Gazetesi

Tatarlı Beldesi'ndeki Esnaf Odasını ziyaret eden Konak ve ekibini, Başkan Mustafa Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Çeşitli istişarelerde bulunulan ziyarette işbirliği görüşüldü.ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Başkan Vekili Atilla Kocabaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan daha sonra Çobanlar Esnaf Odasını ziyaret etti.Başkan Mehmet Üçağıl'a gerçekleştirilen ziyarette konuşan ESOB Başkanı Konak, her zaman esnaf odaları [&hellip]

Tatarlı Beldesi’ndeki Esnaf Odasını ziyaret eden Konak ve ekibini, Başkan Mustafa Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Çeşitli istişarelerde bulunulan ziyarette işbirliği görüşüldü.
ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Başkan Vekili Atilla Kocabaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan daha sonra Çobanlar Esnaf Odasını ziyaret etti.
Başkan Mehmet Üçağıl’a gerçekleştirilen ziyarette konuşan ESOB Başkanı Konak, her zaman esnaf odaları ile istişare ettiklerini belirterek, “Tüm esnaf odalarımızla birlikte olmaktan, onların dert ve dileklerini dinlemekten mutluyuz. Dün de sorunları çözdük, bugün de sorunları çözmeye devam ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme