ESOB kongreye gidiyor

Afyonkarahisar Esnaf Odaları Birliği kongresi 7 Mayıs'ta yapılacak   Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar O daları Birliği'nin 2022 yılıolağan genel kurul toplantısı 7 Mayıs Pazargünü saat 11.00'deESOB binasındayapılacak. Kongrede kaç adayın yarışacağı şimdilik bilinmiyor.Bir süredir devam eden esnaf odası seçimlerinin tamamlanmasının ardından Afyonkarahisar Esnaf Odaları Birliği kongresinin tarihi merakla bekleniyordu. ESOB'un kongre ilanı dünkü yerel gazetelerde [&hellip]


Afyonkarahisar Esnaf Odaları Birliği kongresi 7 Mayıs’ta yapılacak

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar O daları Birliği’nin 2022 yılıolağan genel kurul toplantısı 7 Mayıs Pazargünü saat 11.00’de
ESOB binasındayapılacak. Kongrede kaç adayın yarışacağı şimdilik bilinmiyor.
Bir süredir devam eden esnaf odası seçimlerinin tamamlanmasının ardından Afyonkarahisar Esnaf Odaları Birliği kongresinin tarihi merakla bekleniyordu. ESOB’un kongre ilanı dünkü yerel gazetelerde yayımlandı. Buna göre 7 Mayıs günü çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantı 10 Mayıs günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek.
ESOB kongresinde divan teşekkülü sağlandıktan sonra saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı okunacak. Başkanlık divanınayetki verilmesinin ardından yönetim kurulu başkanı açılış konuşması yapacak. Yönetim ve Denetim kurullarının raporlarının okunması ve müzakeresini takiben bilanço gelir gider hesapları okunacak ve oylanacak.
Yönetim ve denetim kurullarının ayrı ayrı ibra edilmesinin ardından tahmini bütçe görüşülecek. Aylık ücretlerin, huzur haklarının, yolluk ve konaklama ücretlerinin tespitinin ardından dilek ve temenniler dile getirilecek, sonra da seçimlere geçilecek.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme