ESOB İhsaniye'de toplandı – Kocatepe Gazetesi

İhsaniye Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda, esnaf odalarından gelen fiyat tarifeleri ve çeşitli konular görüşüldü.ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, katılımcılara yakında ihalesi gerçekleştirilecek olan güneş enerjisinden elektrik üretilmesi konusunda bilgi verildi. ESOB Yönetim kurullarının İhsaniye'deki toplantısında konuşan Konak 'Bundan sonra da yönetim kurulları toplantılarını ilçelerimizde gerçekleştirme görüşü hâkim. Örnek bir ev sahipliği gösteren İhsaniye Esnaf Odası [&hellip]

İhsaniye Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda, esnaf odalarından gelen fiyat tarifeleri ve çeşitli konular görüşüldü.
ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, katılımcılara yakında ihalesi gerçekleştirilecek olan güneş enerjisinden elektrik üretilmesi konusunda bilgi verildi. ESOB Yönetim kurullarının İhsaniye’deki toplantısında konuşan Konak; “Bundan sonra da yönetim kurulları toplantılarını ilçelerimizde gerçekleştirme görüşü hâkim. Örnek bir ev sahipliği gösteren İhsaniye Esnaf Odası Başkanı Sayın Mehmet Yılmaz kardeşimize teşekkür ediyoruz” dedi. Toplantı akabinde Esnaf Oda Başkanları Frig vadisinde kısa bir gezi turu yaptı.

Bakmadan Geçme