• Haberler
  • Gündem
  • ESOB emniyet teşkilatını unutmadı – Kocatepe Gazetesi

ESOB emniyet teşkilatını unutmadı – Kocatepe Gazetesi

İlk olarak Emniyet Müdürü Fahrettin Şen'i makamında ziyaret eden ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Başkan Vekili Atilla Kocabaş ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan 'Emniyet Müdürü Şen'in şahsında bütün polislerin gününü kutladı'Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, ESOB heyetinin ziyaretinden son derece memnun olduğunu belirterek, 'Esnaf çocuğu olarak her zaman esnafımızın yanında yer aldık, bundan sonra da aynı [&hellip]

İlk olarak Emniyet Müdürü Fahrettin Şen’i makamında ziyaret eden ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Başkan Vekili Atilla Kocabaş ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan “Emniyet Müdürü Şen’in şahsında bütün polislerin gününü kutladı”
Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, ESOB heyetinin ziyaretinden son derece memnun olduğunu belirterek, “Esnaf çocuğu olarak her zaman esnafımızın yanında yer aldık, bundan sonra da aynı düşüncelerle esnafımızın yanında olacağız” dedi.
Başkan Konak da, “Sayın Emniyet Müdürümüz Fahrettin Şen’i esnaf dostu olarak tanıdık. Bizlere gösterdiği yakınlık nedeniyle teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Abdülkadir Konak başkanlığındaki ESOB heyeti daha sonra Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Şeref Karakaya’yı makamında ziyaret etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret yarım saat sürdü.
Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Karakaya, bütün STK’lara kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirterek. “Meslek odalarımızın toplantı ve davetleri için kurumumuz her türlü desteği verecektir” dedi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin Polis Haftası nedeniyle düzenlediği ziyaret turu Polis Meslek Yüksek Okulu ile sona erdi. Müdür Vekili Kaan Güngör tarafından karşılanan ESOB heyeti, burada da  bütün polislerin gününü kutladı.

Bakmadan Geçme