• Haberler
  • Genel
  • Esnaftan Ürün’e: Allah, AK Parti’yi başımızdan eksik etmesin

Esnaftan Ürün’e: Allah, AK Parti’yi başımızdan eksik etmesin

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Sinanpaşa’da yaptığı çalışmalarda esnafın dikkat çekici bir sözüyle karşılaştı. Esnaf, “Allah, AK Parti’yi başımızdan eksik etmesin” dedi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, bir günde Sinanpaşa İlçesine bağlı 6 belde, 5 köyü ziyaret etti. İlk ziyaretini Küçükhüyük Beldesine yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, pazaryeri esnafını ziyaret etti. [&hellip]

Esnaftan Ürün'e: Allah, AK Parti'yi başımızdan eksik etmesin

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Sinanpaşa’da yaptığı çalışmalarda esnafın dikkat çekici bir sözüyle karşılaştı. Esnaf, “Allah, AK Parti’yi başımızdan eksik etmesin” dedi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, bir günde Sinanpaşa İlçesine bağlı 6 belde, 5 köyü ziyaret etti. İlk ziyaretini Küçükhüyük Beldesine yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, pazaryeri esnafını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler ve bol kazançlı günler dileyen Ürün, daha sonra Küçükhüyük Belediye Başkanı Vedat Kocatürk’ü makamında ziyaret etti. Küçükhüyük Beldesine yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Kocatürk, çalışmalarda kendisine her türlü desteği veren başta Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu olmak üzere AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Halil Ürün ve Sait Açba’ya teşekkür etti. Ürün daha sonra Küçükhüyük Belediyesinin Saadet Partili Belediye Meclis Üyesi Arif Karaman’a AK Parti rozetini taktı.
Küçükhüyük Beldesine yapılan ziyaretin ardından Tınaztepe Beldesine geçen Milletvekili Halil Ürün, Tınaztepe burada pazaryeri esnafını ziyaret etti. Ziyarette Ürün’ün yanına gelen bir esnaf 6 sıfır olan “1 milyon Lira” parayı göstererek, “Paramızdan 6 sıfır atıldıktan sonra çok değerlendi. Allah AK Parti’yi başımızdan eksik etmesin” dedi. Pazaryeri esnafını ziyaret ettikten sonra Tınaztepe Meydanında vatandaşlara seslenen Milletvekili Ürün, 7 Haziranda yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinin ve anayasa değişikliğinin önemine değindi.
Sinanpaşa İlçesine bağlı Çayhisar Köyü’nde ismini Esma olarak tanıtan 9 yaşındaki kız çocuğu Milletvekili Halil Ürün’e sarılarak elini öpmek istedi. Milletvekili Halil Ürün’den olumlu cevap alan Esma, “İlk kez bir Milletvekili gördüm sarıldım, çok mutluyum. Hatta benimle hatıra fotoğrafı bile çektirdi kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Köydeki çocukların istek ve taleplerinin olup olmadığını soran Milletvekili Ürün, Çayhisar Köyünden ayrıldı. Belde ziyaretlerinde vatandaşlara seslenen AK Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Ünal Karadağ, 7 Haziranda yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde en yüksek oyu alan İlçe ve Beldelere AK Parti Genel Başkanı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu getirmek için söz verdi. Vatandaşlar ise, en yüksek oyu beldelerinde almak için gece gündüz çalışacaklarını ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na verdikleri yüzde 75 sözü yerine getireceklerini söylediler. Milletvekili Halil Ürün’e ziyaretlerinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı Ünal Karadağ ve yönetimi, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimi ile partililer eşlik etti.
ÜLKEMİZ GELİŞİYOR
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Ali Özkaya, ilçe merkezindeki esnaflar ile köyleri ziyaret etti. İlk olarak İhsaniye ilçesine geçen Milletvekili adayı Ali Özkaya’yı İlçe Başkanı Lütfullah Çelik ve yönetimi ile il genel meclis üyeleri karşıladı. Beraberindeki heyetle birlikte ilçe merkezde esnaf ziyaretinde bulunan Özkaya, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İhsaniye ilçesinin yüzde 67’nin üzerinde bir destek verdiğini hatırlattı. Esnafların sorunlarını dinleyen Özkaya, “Ülkemiz her geçen gün gelişiyor ve değişiyor. Hükümetlerimiz esnaf ve sanatkarımıza da önemli destekler verdi ve vermeye de devam ediyor. Parti olarak her zaman esnafımızın, emeklimizin, çalışanımızın ve halkımızın yanındayız” dedi.
MUHACIRLARLA SOHBET ETTİ
AK Parti Milletvekili Adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, Sandıklı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Sandıklı esnafını ziyaret eden Milletvekili adayı Sıvacı, ilçede hizmet veren Park ve Safran Otel’i ziyaret etti. Otel ziyaretlerinin ardından Reşadiye köyüne geçen Sıvacı, 100 yıl önce Bulgaristan’dan göçen vatandaşların oluşturduğu köyde katmer yapan kadınlarla sohbet etti. Reşadiye Köyü’nün ardından Hüdai Kaplıcalarına geçen Milletvekili aday�� Sıvacı, hükümetin teşvikleri anlattı.
ÖZKALDI HAYIRLI İŞLER DİLEDİ
AK Parti Milletvekili Adayı Akif Özkaldı, Afyonkarahisar merkezindeki çarşı esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Çarşı esnafının sıkıntılarını dinleyen Milletvekili adayı Özkaldı’ya esnaflar yoğun bir ilgi gösterdi. AK Parti hükümetlerinin esnaf ve sanatkara yönelik düzenlemeler yaptığını hatırlatan Özkaldı, bu düzenlemelerin esnafa kolaylık getirdiğini vurguladı. Esnaflarla sohbet eden Özkaldı, esnafları tek tek dolaştı. Unutulmaya yüz tutmuş mesleklerin yeniden canlanması için hükümetin destekte bulunduğunu söyleyen Özkaldı, “Hükümetlerimiz her zaman esnaf ve sanatkarımızın yanında oldu. Esnafımıza yönelik desteklerde bulunan hükümetlerimiz unutulmaya yüz tutmuş mesleklerin yeniden canlanması için çalışmalar başladı. Esnafların Bağ-kur borçlarına ödeme kolaylığı getirilerek faiz indirimi ve taksit imkanı sağlandı” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme