• Haberler
  • Genel
  • Esnafın taleplerini dinliyor – Kocatepe Gazetesi

Esnafın taleplerini dinliyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kahveciler ve Çay Ocakları Odası’nı ziyaret etti. Çoban, talepleri dinledi AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan Burhanettin Çoban ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Afyonkarahisar Kahveciler ve Çay Ocakları Odası Başkanı Atilla Kocabaş'ı ziyaret etti. Genel kurullarını tamamlayan esnaf oda başkanlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren heyet, Şoförler Odası'yla [&hellip]

Esnafın taleplerini dinliyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kahveciler ve Çay Ocakları Odası’nı ziyaret etti. Çoban, talepleri dinledi

AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan Burhanettin Çoban ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Afyonkarahisar Kahveciler ve Çay Ocakları Odası Başkanı Atilla Kocabaş’ı ziyaret etti. Genel kurullarını tamamlayan esnaf oda başkanlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren heyet, Şoförler Odası’yla başladıkları ziyaretlerine dün de devam etti. İlk gün Şoförler Odası’nın ardından, Sebzeciler Odası, Berberler ve Kuaförler Odası, Giyim Eşyası İmalat ve Satıcılar Odası ve Kasaplar Odası’nı ziyaret eden heyet bu kez de Kahveciler ve Çay Ocakları Odası Başkanı Atilla Kocabaş’ı ziyaret etti.
Kahveciler ve Çay Ocakları Odası Başkanı Kocabaş’a ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten heyet, oda teşkilatının talep ve önerileri dinledi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kahveciler ve Çay Ocakları Odası Başkanı Kocabaş ise heyete oda çalışmaları hakkında bilgi verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme