• Haberler
  • Genel
  • “Esnafın sorununu biliyoruz, birlikte çözeğiz”

“Esnafın sorununu biliyoruz, birlikte çözeğiz”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, geçen hafta başladığı Birinci Küçük Sanayi esnaf ziyaretini, devam ettirdi. Yılmaz, esnafın sıkıntısının farkında olduklarını, hep birlikte bu sıkıntıların üstesinden gelineceğini söyledi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Birinci Küçük Sanayi’deki ziyaretlerini sürdürüyor. Yılmaz, esnafın sorunlarını dinlerken MHP’nin fikirlerini de esnafla paylaşıyor. Ziyaretlerde esnaf ile tek tek [&hellip]

"Esnafın sorununu biliyoruz, birlikte çözeğiz"

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, geçen hafta başladığı Birinci Küçük Sanayi esnaf ziyaretini, devam ettirdi.

Yılmaz, esnafın sıkıntısının farkında olduklarını, hep birlikte bu sıkıntıların üstesinden gelineceğini söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Birinci Küçük Sanayi’deki ziyaretlerini sürdürüyor. Yılmaz, esnafın sorunlarını dinlerken MHP’nin fikirlerini de esnafla paylaşıyor.
Ziyaretlerde esnaf ile tek tek ilgilenen ve hal-hatır soran Kemalettin Yılmaz, esnafın sıkıntısının farkında olduklarını, sıkıntıların üstesinden hep birlikte geleceklerini söyledi. Yılmaz, “Sıkıntıları biliyor ve görüyoruz. Bu sıkıntıları Meclis kürsüsünden de dile getirmeye çalışıyoruz. Asgari ücret, temel ücret hâline geldi. Avukatların, mühendislerin asgari ücretle çalıştığını görüyoruz. 2002’de 10 kilgram şeker pancarına 1 litre mazot alınabiliyordu. Şimdi 36 kilogram şeker pancarı karşılığında 1 litre mazot alınabiliyor. Birbirimize sahip çıkacağız. Kenarda durmayacağız, boşvermeyeceğiz. Hep birlikte zorluklara karşı mücadele edeceğiz” dedi.
İLK HEDEF YEREL SEÇİMLER
Afyonkarahisar’da MHP olarak birinci hedeflerinin Belediye seçimlerini kazanmak olduğuna dikkat çeken Yılmaz, “Allah’ın izniyle yerel seçimleri kazanmaya talibiz. Afyonkarahisar’da MHP’li bir belediye başkanı, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden çok daha güzel hizmetlere imza atacaktır. Bu noktada esnafımızdan da destek bekliyoruz” diye konuştu.
“HÜKÜMET VERİYORMUŞ
GİBİ YAPIYOR”
Bazı işyeri sahiplerinin Avrupa Birliği hibeleri ve kredileriyle ilgili “Hibeleri, kredileri zenginler alıyor” demesi üzerine görüşünü açıklayan Yılmaz, şöyle devam etti:
“Afyonkarahisar’da Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’ndan hibe alan bir işletme var. Çünkü hibe verilirken bürokrasi çok. Bunda da şunu görüyoruz: Hükümet, çiftçiye ve üreticiye hibe ve kredi verirmiş gibi yapıyor. Afyonkarahisar’da 100 veya 200 kişinin bu hibelerden yararlanması gerekirken, hibe alan işletme sayısının 1 olması da bunu gösteriyor.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme