'Esnafın halinden en çok biz anlarız'

24 Haziran yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde, Afyonkarahisar'daki en genç adaylardan biri olduğunu söyleyen İsmail Karnıbüyük, '24 yaşındayım. İstanbul Üniversitesi Siyaset ve Uluslararası İlişkiler Fakültesini bitirdim. Esnaf çocuğu olarak esnafımızın halinden en çok bizler anlarız. Listede olsam da olmasam da partim için çalışmalara devam edeceğim. Hayırlısı neyse olsun' dedi.ESOB Başkanı Konak da, gençlerin [&hellip]

24 Haziran yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde, Afyonkarahisar’daki en genç adaylardan biri olduğunu söyleyen İsmail Karnıbüyük, “24 yaşındayım. İstanbul Üniversitesi Siyaset ve Uluslararası İlişkiler Fakültesini bitirdim. Esnaf çocuğu olarak esnafımızın halinden en çok bizler anlarız. Listede olsam da olmasam da partim için çalışmalara devam edeceğim. Hayırlısı neyse olsun” dedi.
ESOB Başkanı Konak da, gençlerin milletvekili adayı olmasının çok güzel ve yerinde bir uygulama olduğunu belirterek, “Bu ülkeyi bizden sonra idare edecek olanlar,  gençlerimizdir. Temiz, dürüst, namuslu ve ülkesini seven,  içinde bayrak sevgisi, ezan sevgisi olan bir neslin meclisimizde yer alması en büyük temennimizdir” diye konuştu.

Bakmadan Geçme