Esnafı dinledi, sorunları yerinde tespit etti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, pazar esnafını ziyaret ederek talipleri yerinde dinledi   Yeni yıl öncesi Fatih Pazaryerinde tezgâh açan esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlarla biraraya gelen Başkan Zeybek, 2022 yılının Afyonkarahisar ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti. 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da şehir için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Zeybek, [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, pazar esnafını ziyaret ederek talipleri yerinde dinledi

Yeni yıl öncesi Fatih Pazaryerinde tezgâh açan esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlarla biraraya gelen Başkan Zeybek, 2022 yılının Afyonkarahisar ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti. 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da şehir için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Zeybek, halkla birlikte olmaya, şehri ortak akılla yönetmeye devam edeceklerini söyledi.
“TOPLUMUMUZUN HER
KESİMİNİ KUCAKLIYORUZ”
Esnafa büyük önem verdiklerini belirten Zeybek, “Afyonkarahisar Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Toplumuzun her kesimi ile diyalog halinde olduğumuz gibi pazarcı esnafımızın da fikirlerini önemsiyoruz. Onların düşünceleri bizim için çok önemli. Kentimizi birlikte yönetiyoruz, birlikte güzelleştiriyoruz,” dedi.
“RABBİM İŞLERİNİ
RAST GETİRSİN”
Esnafları sık sık ziyaret etmeye ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye çalıştıklarını dile getiren Başkan Zeybek, “Emekle, alın teriyle işlerini yapan ve şehir ekonomimize katkı sağlayan Pazar esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, ayaküstü sohbet ettik. Gülümsemeyle karşılanmak, dost selamını almak, gönül gönüle selamlaşmak gibisi yok. Esnaflarımızı dinleyerek hem eksiklerini hem de bizden beklentilerini öğreniyoruz. Karşılıklı iletişim içinde olmaktan da mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu.
Başkan Zeybek daha sonra, Osman Atilla İlkokulu ve Ortaokulunu da ziyaret ederek, Öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme