• Haberler
  • Genel
  • Esnafa indirimli ulaşım imkanı – Kocatepe Gazetesi

Esnafa indirimli ulaşım imkanı – Kocatepe Gazetesi

Madeni Sanatkarlar Odası ve özel halk otobüsü işletmesi Şanlı Turizm A.Ş arasında oda üyelerine indirimli ulaşım sağlayacak olan bir prokotole dün düzenlenen törenle imza konuldu Özel Halk Otobüsü işletmesi Şanlı Turizm A.Ş ile Madeni Sanatkarlar Odası arasında abonman protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde Madeni Sanatkarlar Odası üyeleri özel halk otobüsünden alacakları abonman kartlarıyla indirimli toplu taşıma [&hellip]

Esnafa indirimli ulaşım imkanı

Madeni Sanatkarlar Odası ve özel halk otobüsü işletmesi Şanlı Turizm A.Ş arasında oda üyelerine indirimli ulaşım sağlayacak olan bir prokotole dün düzenlenen törenle imza konuldu

Özel Halk Otobüsü işletmesi Şanlı Turizm A.Ş ile Madeni Sanatkarlar Odası arasında abonman protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde; Madeni Sanatkarlar Odası üyeleri özel halk otobüsünden alacakları abonman kartlarıyla indirimli toplu taşıma hizmeti alabilecek.
Yaklaşık 4 bin kişi yararlanacak
Protokol imza töreninde ilk açıklamayı Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Emin Birliktir yaptı. Birliktir, oda üyeleri ve ailelerinin ulaşımlarını indirimli sağlamak amacıyla Şanlı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı’ya indirim talebinde bulunduklarını söyledi. Şanlı’nın tekliflerine sıcak baktığını belirten Birliktir; “Yapılan bu anlaşma gereği üyelerimiz olan ustalar, kalfalar, çıraklar ve aileleri alacakları abonman kartları ile 1 TL’ye özel halk otobüslerinde seyahat edebilecek. Üyelerimizin odamıza gelerek, şahsen ve aile fertlerinin evraklarıyla başvuru yapması gerekiyor. Yapacağımız tetkikler sonucu durumu uygun olan üyelerimiz ve aile fertlerinin evraklarını Şanlı A.Ş Turizm şirketine göndereceğiz. Bizim gönderdiğimiz yazı karşılığında en az 50 TL bedelli akıllı kartla aylık sınırsız olarak ulaşım yapacaklar.” dedi. Şu anda oda olarak bin 200 üyemiz var. Üyelerimiz aileleriyle beraber yaklaşık 3-4 bin kişi olarak imzalayacağımız bu protokolle hesaplı toplu taşıma hizmetinden yararlanacaklar.” dedi.
Diğer odalara örnek
Şanlı Turizm A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı, konu hakkında Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı M. Emin Birliktir’le bir hafta önce görüştüklerini, kendilerine yapılan çağrıyı değerlendirdiklerini söyledi. Şanlı Turizm A.Ş yönetimi olarak nasıl bir kampanya yapabilecekleri yönünde düşündüklerini belirten Şanlı; “Biz bu arada hesabımızı, kitabımızı yaptık. Bu zor ve sıkıntılı günlerde esnafımıza katkıda bulunmak amacıyla böyle bir anlaşma sağladık. Esnafımıza bir nebze yardımcı olduksak ne mutlu bize. Şuanda sadece işçi, memur ve emekliler derneklerine gerekeni yaptık. Bu yaptığımız ilk anlaşma. İnşallah diğer odalarda bu yapılan anlaşmayı görür. Onlarlada anlaşma sağlarız.” diye konuştu. Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Emin Birliktir ve Şanlı Turizm A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı protokole imza koydular. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme