Esnafa destek artacak

AK Parti heyeti il merkezinde esnaf ziyareti yaptı. Talep ve isteklerin sorulduğu ziyarette esnafa verilen desteklerin artarak devam edeceği ifade edildi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) heyeti Uzun Çarşı esnafını ziyaret etti. Heyette AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven hazır bulundu. 'ESNAF BAŞ [&hellip]

AK Parti heyeti il merkezinde esnaf ziyareti yaptı. Talep ve isteklerin sorulduğu ziyarette esnafa verilen
desteklerin artarak devam edeceği ifade edildi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) heyeti Uzun Çarşı esnafını ziyaret etti. Heyette; AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven hazır bulundu.
“ESNAF BAŞ TACI,
MİLLETİN OMURGASIDIR”
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, esnafların Afyonkarahisar ekonomisinin can damarı olduğunu belirtti. Uluçay, “Esnaflarımız Afyonkahisar’ın ekonomisinin can damarıdır. Biliyorsunuz malum kesim gezi olaylarında esnafın malını-mülkünü yağmalarken bunların milletvekilleri de alkış tutuyor, genel başkanları da bu yağmacıların alınlarından öpüyordu. Biz ise esnafımızı baş tacı ve milletin omurgası olarak görüyoruz. Bizlerle onların arasındaki fark da budur işte. Biz her daim bu ziyaretlerimize devam edeceğiz.” dedi.
“ŞEHRİN EN BÜYÜK
HAZİNESİ ESNAFLAR”
AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu ziyaretler sırasında Ahilik duasından örnek verdi. Eroğlu, “Ahilik duasında diyor ki ‘İnançta sebat, doğru yolda olgunluk, dilde açıklık, sözde düzgünlük.’ Ben de bir esnaf çocuğu olarak esnaflarımızın halini çok iyi biliyoruz. Bu yüzden her daim destek veriyor ve elimizden geleni yapıyoruz. Şehrimizin en büyük hazinesi evine ekmeğini götürme derdinde namusu ile çalışan esnaflarımızdır.” diye konuştu.
“EN BÜYÜK DESTEK
AK PARTİ İKTİDARINDAN”
AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, 1990’lı yıllarda sürekli yaşanan krizler, istikrarsızlık, devalüasyonla yalnızlaşan esnafın TBMM’de dönemin hükümetine tepki vermek için yazar kasa fırlattığını hatırlattı. Özkaya, “Günümüzde esnaflarımız kendini güvende hissediyor. Esnaflarımıza her türlü desteği de veriyoruz. Bu bizim hükümetimizin asli vazifesidir. Toplanan vergiler 1990’lardaki hükümetlerin yaptığı gibi faize değil vatandaşlarımıza, esnaflarımıza destek olarak sunuluyor. ‘Eski Türkiye’yi özledik.’ diyenlere o günlerin hatırlatılması gerekiyor. Evet ana muhalefet o günleri özlemiş olabilir ama halkımız 19 yıldır AK Parti’ye destek vererek o günlerden adeta uzak duruyor.” şeklinde konuştu.
“ESNAF VE SANATKAR MUTLAKA KORUNMALI”
AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti hükümetlerinin esnaf ve sanatkârların Türkiye için ne kadar önemli olduğunu iyi bildiklerini söyledi. Yurdunuseven sözlerine şöyle devam etti: “Esnaf ve sanatkarlarımızın acımasız rekabete ve piyasa şartlarına karşı mutlaka korunması gerektiğine inanıyor, bununla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Esnafımızı büyütüp tüccar, tüccarımızı büyütüp sanayici yapalım istiyoruz. Sanayicimizi büyütüp ihracatçı yapalım istiyoruz. Bunlarla birlikte ihracatımız artısın ve dünya devleri arasına girsin istiyoruz. İşte bu yüzdendir ki büyümek isteyen, daha çok çalışmak, daha çok üretmek, daha çok istihdam etmek isteyen her esnafımızın, tüccarımızın, sanayicimizin, iş adamımızın yanındayız.”
>> Burcu AYDIN”ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme