• Haberler
  • Genel
  • Esnaf taşınalım derse sanayi sitesini taşıyacağız

Esnaf taşınalım derse sanayi sitesini taşıyacağız

Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, birinci küçük sanayi sitesinin taşınmasının hem esnafa hem de Afyonkarahisar'a kazandırıcağını söyledi. Çoban, “Esnafımızla toplantı yapacağız. Esnaf taşınalım derse sanayimizi taşıyacağız” dedi “SEÇİMDEN SEÇİME GELMİYORUZ”Esnaf ve mahalle ziyaretlerine devak eden AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar-Konya yolu üzerinde bulunan işletme sahiplerini [&hellip]

Esnaf taşınalım derse sanayi sitesini taşıyacağız

Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, birinci küçük sanayi sitesinin taşınmasının hem esnafa hem de Afyonkarahisar’a kazandırıcağını söyledi. Çoban, “Esnafımızla toplantı yapacağız. Esnaf taşınalım derse sanayimizi taşıyacağız” dedi

“SEÇİMDEN SEÇİME GELMİYORUZ”
Esnaf ve mahalle ziyaretlerine devak eden AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar-Konya yolu üzerinde bulunan işletme sahiplerini ile Zeyland Alış Veriş Merkezini ziyaret etti. Çevre yolu üzerinde bulunan işletmelerin sorunlarını dinleyen Başkan Çoban, daha sonra Beyazıt mahalle sakinleriyle buluştu. Burada mahalle sakinlerine yaptığı hizmetleri ve yatırımları anlatan Çoban, “Biz seçimden seçime değil, sürekli geliyoruz ve mahalle halkıyla hep birlikte olduk. Teravih Cuma ve Bayram namazlarında hep farklı camilerde kılarım ve vatandaşlarımızın sorunları dinledik. 2009 seçim kampanyamızda ne vaat ettiysek daha fazlasını yaptık” dedi.
“YAPILAN HİZMETLERİ BİLİYORSUNUZ”
Daha sonra beraberindeki AK Parti İl Teşkilatı, Belediye ve Meclis üyeleri adaylarıyla birlikte Susuz beldesinde partisinin seçim irtibat bürosu açılışına katılan Başkan adayı Çoban, 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları anlattı. Çoban, “Susuz beldemiz her zaman çalışkanlığıyla, tertip düzeniyle hep gıpta ettiğimiz ve daima sevdiğimiz bir beldemiz bundan dolayı sizleri kutluyorum. Türkiye’nin 2002 öncesi ve sonrasıyla asla mukayese edilemez. Sizler merkezimize sık sık gelip gidiyorsunuz ve merkezimize ne kadar çok hizmet yapıldığını görüyorsunuz” diye konuştu.
“MERKEZE BAĞLI BAZI
BELDELER ÇEVRECİ DEĞİL”
Merkeze bağlı bazı beldelerin çevreci davranmadığını belirten Başkan adayı Çoban, şöyle konuştu: “Atık su arıtma tesisini 2011 yılında açtık ancak çevremizdeki belediyeler ne yazık ki çevreci davranmadılar. Bunun cezasını kim çekiyor? Fethibey, Beyyazı, Susuz ve diğer beldeler çekiyor ama bu sıkıntıdan kurtaracağım. Sizin kanalizasyonunuzu halledeceğim. Tabi bunu tek başıma değil Bakanımızın desteğiyle çözeceğiz. Bizler her konuda Cengiz kardeşimize destek vereceğiz. Bizim kavgayla, iftirayla işimiz yok biz herkesi seveceğiz ve AK Parti’nin hizmetlerini anlatacağız.”
AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, seçim ziyaretleri kapsamında Demirçevre, İsmailköy ve Sadıkbey mahallelerini ziyaret etti. Mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan Başkan adayı Çoban, 12 yıllık AK Parti iktidarının ve 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalardan bahsetti.
HEM ESNAF KAZANACAK HEM AFYON
Birinci küçük sanayi esnafını ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, eski sanayinin taşınmasıyla hem esnafın hem de Afyonkarahisar’ın kazanacağını belirtti. Çoban, “Esnafımızla toplantı yapacağız. Eğer esnafımız taşınalım derlerse sanayimizi taşıyacağız” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban, Birinci küçük sanayi esnafı, bazı kamu kurum müdürleri ile sivil toplum örgüt temsilcilerini ziyaret etti. Ziyaretine kamu kurumlarından başlayan Başkan adayı Çoban, Afyonkarahisar Gıda Kontrol Laboratuar Müdürü Nurhayat Özpınar,Toprak Mahsulleri Şube Müdürü Bestami Ateş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş ile Demiryol-İş Sendikası şube Başkanı Muharrem Uslu’yu ziyaret etti.
“BAŞARILI BİR SÜREÇ”
Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Muharrem Uslu, gittikleri her yerde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın yaptığı çalışmaları anlattığını söyledi. Uslu, “Bütün çevremize ve gittiğimiz her yerde başkanım bütün hizmetlerinizi anlatıyoruz. Başkanımıza Demiryolları sorunlarını Başkanımıza ilettik ve Burası bizimdir ne gerekiyorsa yapalım dedi. Yollarımızı, kaldırımlarımızı yenilendi. Seçim işi dikkatli ve önemli bir iş sizlerin yaptığınız ortada başarılı bir süreç olduğunu düşünüyorum. Başarılı bir Başkanlık örneği gösterdiniz. Ve kimden destek aldıysanız hep söylediniz ve samimi oldunuz. Yeni seçim devletimize, milletimize hayırlı olsun” diye konuştu.
“PROJELERİMİZİ
HAFTA SONU AÇIKLAYACAĞIZ”
Sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretleri sürekli olarak gerçekleştirdiklerini belirten Başkan adayı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’a hizmet ettiklerini ve etmeye de devam edeceğini söyledi. Çoban, şöyle konuştu; “Biz seçimden seçime değil, Bakanımızla, Valimizle geldik, ziyaret ettik. Biz Afyon’a çok hizmet ettik ve bu bölgemize de hizmet ettik. Buraya ilk geldiğimizde kaldırımlar falan yoktu. Merkez mahallemiz olsun, diğer mahallemiz olsun bütün duraklarımızı yeniliyoruz. Stadyum alanımıza büyük bir dev park yapıyoruz ve stadyum çevremizde 585 tane ağaç var. Kapalı Pazar alanımızı inşallah Mart ayı içinde açacağız. Projelerimizi bu hafta sonu sunumlarıyla, birebir çizimleriyle açıklayacağız.”
“ESNAFIN KARARI ÖNEMLİ”
Kurum ve sivil toplum örgütlerine yönelik gezilerinin ardından Birinci Küçük Sanayi esnaf ziyaret eden Başkan adayı Çoban, sanayi çarşısını esnafın sorunlarını dinledi. Sanayi çarşısının taşınması konusunda esnafın alacağı kararın önemli olduğunu vurgulayan Başkan adayı Çoban, “Biz sanayimizi taşımak istedik ama vatandaşlarımızın itirazları sonucu iptal ettik. Fakat gelen talepler üzerine sanayi esnafımızla toplantı yapıp kendilerini bilgilendireceğiz. Eğer taşıyalım derlerse sanayimizi taşıyacağız. Eğer kalalım derlerse biz alt yapı ve üst yapısını tamamen yenileceğiz. Yüzde 55 ve yüzde 60 ne derse onu yapacağız. Ama gördüğümüz kadarıyla kalma yönündedir” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme