Esnaf, takdir topladı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da kar yağışı, esnafın eski geleneği olan “kar kürüme”yi de gündeme getirdi. Keçeciler Çarşısı’ndaki esnaf da dükkanların önünü temizledi Afyonkarahisar’da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, şehirde kısa sürede etkisini gösterdi. Şehirde biriken karlar hem “kar üfleme” makineleriyle, hem de küreklerle temiz-lendi. Keçeciler Çarşısı’ndaki esnaf da dükkanların önündeki karları küreklerle kürüdü. Şehrin yoğun alışveriş yapılan bazı [&hellip]

Esnaf, takdir topladı

Afyonkarahisar’da kar yağışı, esnafın eski geleneği olan “kar kürüme”yi de gündeme getirdi. Keçeciler Çarşısı’ndaki esnaf da dükkanların önünü temizledi

Afyonkarahisar’da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, şehirde kısa sürede etkisini gösterdi. Şehirde biriken karlar hem “kar üfleme” makineleriyle, hem de küreklerle temiz-lendi.
Keçeciler Çarşısı’ndaki esnaf da dükkanların önündeki karları küreklerle kürüdü. Şehrin yoğun alışveriş yapılan bazı bölgelerinde kar birikintilerini temizlemek için Belediye ekipleri beklenirken, Keçeciler Çarşısı esnafının bu tutumu takdir topladı. (Kocatepe)

Minyatür Kale

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapılan kar temizlik çalışmalarının ardından farklı fotoğraf kareleri objektife yansıdı. Anıtpark ve Hükümet Konağı önünde yapılan kar temizliğinin ardından toplanan kar ve buz kütleleri kamyonlarla tahliye edildi. Ancak meydanda bulunan göstergeli termometrenin önündeki buz kütlesi ise kaldırılmadı. Buz kütlesinin hemen arkasında Afyonkarahisar Kalesi olunca “Minyatür Kale” esprisi yapıldı. (Kocatepe)

Karayolları yoğun mesaide

Afyonkarahisar’da etkili olan kar yağışı, Karayolları 31’inci Şube Şefliği’ni de harekete geçirdi. Şeflik’e bağlı ekipler şehri, diğer şehirlere bağlayan karayollarında yoğun bir çalışma yürüttüler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme