• Haberler
  • Genel
  • Esnaf, sorunlarını Başkan Çoban’a anlattı

Esnaf, sorunlarını Başkan Çoban’a anlattı

İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu üyeleri, sorunlarını Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’la paylaştı İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Başkan Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Burhanettin Çoban sanayi esnafının sorunlarını dinledi.Geçen dönem içerisinde İkinci Küçük Sanayi Sitesi’nin büyük bir gelişim hamlesine girdiğine [&hellip]

Esnaf, sorunlarını Başkan Çoban'a anlattı

İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu üyeleri, sorunlarını Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’la paylaştı

İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Başkan Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Burhanettin Çoban sanayi esnafının sorunlarını dinledi.Geçen dönem içerisinde İkinci Küçük Sanayi Sitesi’nin büyük bir gelişim hamlesine girdiğine dikkat çeken Başkan Bekir Koçak, hizmetlerin artarak devam etmesini temenni ederek esnafın sıkıntılarını Başkan Çoban’a aktardı.
5 MİLYON LİRALIK YATIRIM
Şu ana kadar sanayi esnafına ne söz verdiyse fazlasını gerçekleştirdiğini söyleyen Başkan Burhanettin Çoban ise sadece geçen dönem İkinci Küçük Sanayi Sitesi’ne 5 milyon lira civarında yatırım gerçekleştirdiğini hatırlattı.
Başkan Çoban, sanayi esnafının sıkıntılarının çözümü konusunda bundan sonra da Belediye olarak gerekli desteği sağlamayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme