'Esnaf odalarına sahip çıktı' – Kocatepe Gazetesi

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak, il merkezinde esnaf odalarının olağan seçimli genel kurul toplantılarının tamamlandığını, geriye 16 ilçe esnaf odasının seçiminin kaldığını belirtti.ESOB Birlik Başkanı Abdülkadir Konak, oda genel kurullarının dört yılda bir yapıldığını hatırlattı. Bu yıl arka arkaya gerçekleşen genel kurul toplantılarının uzama ya da kısalma olmadan normal takviminde gerçekleştiğini [&hellip]

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak, il merkezinde esnaf odalarının olağan seçimli genel kurul toplantılarının tamamlandığını, geriye 16 ilçe esnaf odasının seçiminin kaldığını belirtti.
ESOB Birlik Başkanı Abdülkadir Konak, oda genel kurullarının dört yılda bir yapıldığını hatırlattı. Bu yıl arka arkaya gerçekleşen genel kurul toplantılarının uzama ya da kısalma olmadan normal takviminde gerçekleştiğini söyleyen Konak, “İl merkezindeki 11 odamızın on biri de genel kurullarını tamamladı. Ben tüm genel kurul toplantılarının güzel geçtiğini düşünüyorum. Odalarda bir yarış vardı. Geçmişe göre daha fazla adayın olduğu genel kurullarımız oldu. Ben esnafımızın odalarına sahip çıktığına inanıyorum. Bu yönde adayların olmasından da memnuniyet duyuyoruz. Adaylar çeşitlilik, rekabet, kalite getiriyor. Umarım önümüzdeki dört yılda yeni seçilen arkadaşlar üyelerine esnaf ve sanatkârlarına hizmet ederler diye düşünüyorum” dedi.
Konak, toplam 37 odadan genel kurulları yapılmayan 16 oda seçimlerinin Şubat ve Mart ayında yapıldıktan sonra Mayıs ayında öngörülen Birlik seçimi için bir değerlendirme yapabileceklerini sözlerine ekledi.
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme