Esnaf, MOBESE istiyor – Kocatepe Gazetesi

Sinanpaşa Mahallesi Yeni Camii Sokak'taki esnaf, son dönemde hırsızlık olaylarının artması dolayısıyla MOBESE kamerası istiyor. Hırsızlık nedeniyle mağdur olan dükkan işletmecilerinden Ahmet Kaplan, 'Biz konuyla ilgili yetkili makamlara başvurduk. Ancak şimdiye kadar olumlu bir sonuç alamadık' dedi Şehrin çeşitli caddelerinde yerleştirilen Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu kameraları, suçları önlemede, işlenen suçun faillerini yakalamada büyük avantaj sağlıyor. [&hellip]

Esnaf, MOBESE istiyor

Sinanpaşa Mahallesi Yeni Camii Sokak’taki esnaf, son dönemde hırsızlık olaylarının artması dolayısıyla MOBESE kamerası istiyor. Hırsızlık nedeniyle mağdur olan dükkan işletmecilerinden Ahmet Kaplan, “Biz konuyla ilgili yetkili makamlara başvurduk. Ancak şimdiye kadar olumlu bir sonuç alamadık” dedi

Şehrin çeşitli caddelerinde yerleştirilen Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu kameraları, suçları önlemede, işlenen suçun faillerini yakalamada büyük avantaj sağlıyor. Sinanpaşa Mahallesi’nde dükkan işleten vatandaşlar da bu avantajdan yararlanmak istiyor.
DAHA ÖNCE DE HIRSIZLIK OLDU
Yeni Camii Sokak’ta dükkan işleten Ahmet Kaplan, “Biz daha önce meydana gelen ve mağdur olduğumuz hırsızlık olayı nedeniyle MOBESE kamerası takılmasını istemiştik. Konuyla ilgili yetkili makamlarla görüştük. Ama olumlu bir sonuç alamadık” dedi.
KAMERA KONULSA SORUN ÇÖZÜLÜR
Ahmet Kaplan, “Bizim işlettiğimiz dükkandaki hırsızlık olayından sonra Sokak’taki birkaç esnaf arkadaşımızın da mağdur olduğunu öğrendik. Dün de bir arkadaşımızın dükkanına girip bozuk paraları çalmışlar. MOBESE kameraları konulsa, bizim de sıkıntımız azalacak” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme