'Esnaf için Sağlık Merkezi kuracağız'

ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Başkan Vekili Atilla Kocabaş ile yönetim kurulu üyesi Ahmet Tan'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Koçak, 'Her şeyin başı sağlıktır. 2. Küçük Sanayimize Sağlık Merkezi kuracağız. Ambulansı da olacak, ilkyardımı da yapabilecek bir kurum olacak. 2. Küçük Sanayi Sitesi'nden hastaneye gidinceye kadar zaman kaybolmayacak. Belediye olarak buraya özel bir adet itfaiye [&hellip]

ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Başkan Vekili Atilla Kocabaş ile yönetim kurulu üyesi Ahmet Tan’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Koçak, “Her şeyin başı sağlıktır. 2. Küçük Sanayimize Sağlık Merkezi kuracağız. Ambulansı da olacak, ilkyardımı da yapabilecek bir kurum olacak. 2. Küçük Sanayi Sitesi’nden hastaneye gidinceye kadar zaman kaybolmayacak. Belediye olarak buraya özel bir adet itfaiye aracı da vereceğiz.” dedi.
“DERSİMİZİ İYİ ÇALIŞTIK”
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Koçak, sadece 2. Küçük Sanayi Sitesi’ne değil, Ataköy ve Fatih bölgelerine de Sağlık Merkezi kuracaklarını dile getirerek, toplumun bütün kesimleriyle güzel bir diyalog içinde olduklarını kaydetti. Koçak, “Biz herkese her vatandaşımıza güven verdik. Bu güvenle şehrimize yakışan hizmetleri vereceğiz. Dersimizi çok iyi çalıştık. Çok başarılı bir imtihan vereceğiz. Bizim yönetimimizle Afyonumuz huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı şehir haline gelecektir.” diye konuştu.
ESOB Başkanı Abdülkadir Konak da, “Bizler bütün belediye başkan adaylarımızdan aynı talepte bulunuyoruz. Kim başkan olursa bizimle istişare etsin, diyalog içinde olalım. Bizim talebimiz bunlardır.” dedi.

Bakmadan Geçme