“Eskişehirliyim ama artık Afyonlu oldum”

Afyonkarahisarspor’a iaşe yardımında bulunanlardan Göksel Büyükköse de yine duygu dolu bir konuşma yaptı. Büyükköse, “Ben Eskişehirliyim ama artık Afyonluyum. Afyonkarahisar’da sporun ayakta tutulması gerekiyor. Bu çocuklara sahip çıkılsın” dedi. Afyonkarahisarspor’a iaşe yardımında bulunanlardan Göksel Büyükköse, 'Sözün bittiği noktadayız. Şu an sadece bu futbolculara destek vermek gerekiyor” dedi. Büyükköse, “Buraya gelen futbolcu arkadaşların ve herkesin bir [&hellip]

"Eskişehirliyim ama artık Afyonlu oldum"

Afyonkarahisarspor’a iaşe yardımında bulunanlardan Göksel Büyükköse de yine duygu dolu bir konuşma yaptı. Büyükköse, “Ben Eskişehirliyim ama artık Afyonluyum. Afyonkarahisar’da sporun ayakta tutulması gerekiyor. Bu çocuklara sahip çıkılsın” dedi.

Afyonkarahisarspor’a iaşe yardımında bulunanlardan Göksel Büyükköse, “Sözün bittiği noktadayız. Şu an sadece bu futbolculara destek vermek gerekiyor” dedi. Büyükköse, “Buraya gelen futbolcu arkadaşların ve herkesin bir ideali var. Herkes bir şeyler yapmak istiyor lakin sonuç ortada. Benim de 8 yaşında bir oğlum var. Benim oğlumda top oynuyor fakat şurayı görse ve bana sorsa baba bu ne diye ben ne cevap vereceğimi bilmiyorum. Spor yapmanın sadece büyük şehirlerde mi olması gerekiyor? İstanbul’da mı, Ankara’da mı? Çocuklarımız bu şehirlerde mi büyüyüp doğmalılar sadece? Şuradaki ortam beni çok duygulandırdı. Bu konuyu temelden düşünmek gerekiyor. Bu konuyu sadece Afyonkarahisar’da yaşayan vatandaşlar ya da Afyonkarahisarspor’da görev yapanlar değil. Biraz da Afyonkarahisar’ın önde gelenlerinin şapkalarını ortaya koyup düşünmeleri lazım. Afyonkarahisarspor’u Afyon’un takımı olarak değerlendirmek lazım. Eğer bu takım bu iaşe destekleriyle bir yerlere gelecekse her ay 15-20 kişi alsın iaşe. Asncak takım bu hafta sonu deplasmana gidecek, nasıl gidilecek kimse bilmiyor. Bu durum içler acısı. Buradaki gençlerin idealleri var, buradaki insanlar bir şeyler yapmak istiyor. Ben bu şartlarda bile ellerinden geleni yapan bu kardeşlerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Ben Eskişehirliyim ama Afyonlu oldum. Bugün burada duygu yüklüyüz. Ben özellikle Turan Saltık’a ve genç futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlar ellerinden geleni yapıyorlar ve bizler de gücümüz nispetinde birşeyler yapmaya çalıştık. Sonucun değişip değişmediğini bilemeyiz. Şu kesinki burası çocuklarımıza layık bir ortam değil.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme