• Haberler
  • Genel
  • Eskişehir'deki başarı, Afyon'a örnek – Kocatepe Gazetesi

Eskişehir'deki başarı, Afyon'a örnek – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer'e destek verdi. Kurt, 'Eskişehir'de ne yaptıysak, Afyon'da da onu yapacağız' dedi Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Kemal Ekinci, Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ile birlikte CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Eskişehir [&hellip]

Eskişehir’deki başarı, Afyon’a örnek

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer’e destek verdi. Kurt, “Eskişehir’de ne yaptıysak, Afyon’da da onu yapacağız” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Kemal Ekinci, Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ile birlikte CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, Yılmaz Büyükerşen’in gösterdiği başarıyı, Mehmet Ecer’in de yakalayacağına inandığını belirtti. Kazım Kurt, “Eskişehir’den Afyon’a her gelişimizde, Afyon’un sosyal demokrat bir beledeyicilk anlayışına ihtiyacı olduğunu hissediyorum. Biz deneyimimizi, Afyon’a aktarmaya hazırız. Afyon’daki dinamizmi de gördüm. Eskişehirli sosyal demokratlar, Afyon’a yardım etme taahhüdünde bulunur. Eskişehir, Ankara’dan daha yakın. Biz Eskişehir olarak hazırız. Eskişehir’in 15 yılda Avrupa şehri olduğunu bütün Türkiye gördü. Sosyaldemokratlar Eskişehir’de ne yaptıysa, Afyon’da da yapacak” dedi.
“RANTÇI DEĞİL SOSYAL BELEDİYE”
Afyonkarahisar’ın kentleşme ile ilgili sorunlarının gözlendiğini aktaran Kurt, “Afyon’da düzgün bir kentleşmenin olmadığını hissediyorum. Sosyal bir belediyecilik mantığıyla bakılmadığı için sadece bina ve yol yapmakla belediyeciliğin olmayacağını düşünüyorum. Belediye Başkanı, belediyecilik yapmak istiyorsa başarılı olur. AKP zihniyetindeki belediyeler rantçılık ile belediyeye bakıyorlar” diye konuştu. Bursa Milletvekili Kemal Ekinci ise “Bizim buraya geliş amacımız, Afyon’da yeni bir anlayışla aday çıkararak burada iddialı olduğumuzu gösterdik. Aslolan şey, sosyal demokrat bir anlayışın kazanmasıdır. Yerel yönetimlerde iddia sahibi olmak istiyoruz. Buradan çok umutluyuz” dedi. Tokat Milletvekili Orhan Düzgün de Adalet ve Kalkınma Partisi’ne verilecek her oyun, İmralı’ya gideceğini belirtti.
“AFYON ÇEKİM MERKEZİ OLACAK”
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, ise partinin tüm kadrolarının yerel seçimlere hazırlandığını vurguladı. Toptaş, “Seçim çalışmalarımızda manevi bir destek vermek istedik. Sandıklı Belediye Başkan Adayımız’ın basına ve kamuoyuna tanıtılmasıyla ilgili birprogramı var. Biz Afyonkarahisar’da iddialıyız. Birkaç gün içinde Dinar ve Şuhut başkan adaylarını açıklayacak arkadaşlarımız. Ciddi çalışmalar yapıyoruz, Afyon’u bir çekim merkezi hâline getirirsek, kısa sürede Afyon önemli bir gelişme gösterecek” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme