Eskieymir Cem Evi törenle açıldı

İhsaniye İlçesi'ne bağlı Eskieymir Köyü'nde yapımı tamamlanan Cem Evi'nin açılışı törenle gerçekleştirildi Afyonkarahisar'ın ilçe ve beldelerinde Cemevi yapımlarına devam ediliyor. Son olarak İhsaniye İlçesi'nin Eskieymir Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği ile Eskieymir Cem Evi'nin açılış töreni cumartesi günü gerçekleştirildi. Eskieymir Cem Evi'nin açılış törenine Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, Demokrat Parti (DP) Genel [&hellip]

İhsaniye İlçesi’ne bağlı Eskieymir Köyü’nde yapımı tamamlanan Cem Evi’nin açılışı törenle gerçekleştirildi

Afyonkarahisar’ın ilçe ve beldelerinde Cemevi yapımlarına devam ediliyor. Son olarak İhsaniye İlçesi’nin Eskieymir Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği ile Eskieymir Cem Evi’nin açılış töreni cumartesi günü gerçekleştirildi.
Eskieymir Cem Evi’nin açılış törenine Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, İhsaniye Kaymakamı Doğukan Koyuncu, İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen, Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül, İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Bayram, protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme